HOT SPOT | Από τις πίστες ξανά στα παρκέ...!

Επειτα από ολιγόχρονη απουσία απ' τα παρκέ (όταν και αποχώρησε από το Αιγάλεω για να αφοσιωθεί -με επιτυχία- στο τραγούδι), το πάθος του για το μπάσκετ τον... ανάγκασε να φορέσει ξανά τα μπασκετικά του παπούτσια, ενισχύοντας τις προσπάθειες της Ευρυάλης την προσεχή σεζόν!

Ο λόγος φυσικά για τον πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην μπασκετική δράση! Και θα το πράξει για λογαριασμό της Ευρυάλης, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ!

Μάλιστα, ο πρώην άσος του Αιγάλεω δεν άφησε το καλοκαίρι να περάσει ανεκμετάλλευτο, καθώς συμμετείχε στην προετοιμασία του Ικαρου Καλλιθέας, μιας και το... σαράκι του μπάσκετ δεν τον άφηνε σε ησυχία! Συν τις άλλοις, συμμετείχε και στο πρωτάθλημα Παλαιμάχων που διοργάνωσε ο Ικαρος.

Ετσι, στα 33 του χρόνια ο Χρήστος Χολίδης πήρε την απόφαση να... πατήσει -εκτός από τις πίστες- και πάλι παρκέ και η σεζόν που ξεκινάει θα τον βρει στο έμψυχο δυναμικό της Ευρυάλης!

Οσο για τους θαυμαστές-τριές του, δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα τον χάσουν από τις πίστες, καθώς φυσικά και δεν πρόκειται να σταματήσει το τραγούδι...!

Keywords
Τυχαία Θέματα