Στοίχημα | Για το 4/4 ξανά με... Λετονία

Τρία στα τρία επιτυχημένα πονταρίσματα μετράμε στις τελευταίες εκτιμήσεις των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2013 και η Λετονία μπορεί να πληρώσει το 1.85 και να δώσει συνέχεια στο σερί!

Η αλήθεια είναι ότι πριν ξεκινήσουν οι αγώνες δεν είχαμε εικόνα για την Λετονία. Η παρουσία της όμως είναι εξαιρετική και θα την εμπιστευτούμε κόντρα στην Γεωργία. Το είχαμε κάνει εξάλλου και κόντρα στη Βοσνία και μας δικαίωσε... πολύ εύκολα!

Πρόκειται για μια ομάδα αρκετά νεανική

που δείχνει όμως να έχει πολύ ταλέντο. Επίσης βγάζει απρόσμενη (για την ηλικία που βρίσκονται οι καλοί της παίκτες) σοβαρότητα στο παιχνίδι της και αυτό φυσικά είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής καθοδήγησης που υπάρχει από τον πάγκο. Από την άλλη η Γεωργία δεν μας έχει δείξει τίποτα για την ώρα. Δεν έχει πάρει καμία εύκολη νίκη, ενώ έχασε ακόμα και από την Ολλανδία.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι της Τιφλίδας η Λετονία έχασε στο τελευταίο σουτ (79-76) και πιστεύουμε ότι σήμερα θα πάρει τη νίκη που ουσιαστικά θα την... οδηγήσει στα τελικά της Σλοβενίας. Αγωνιστικά εξάλλου έχει αρκετά «όπλα» να περιορίσει τα ατού των Γεωργιανών και η επιλογή μας θα είναι ο «καθαρός» άσος.

Πρόταση
Λετονία - Γεωργία (+2.5) 1 (1.85)

Περισσότερες εκτιμήσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα