HOT SPOT | To ΕSPN στην... μπασκετική Αθήνα (pics)

Στην Αθήνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (29/01) τηλεοπτικό συνεργείο του αμερικανικού δικτύου ESPN, στο πλαίσιο αφιερώματος που ετοιμάζει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με "πράσινους" και "ερυθρόλευκους", να... ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ποιος καλύτερος εκπρόσωπος του Ελληνικού μπάσκετ και μάλιστα της Αθήνας, από έναν παίκτη του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό...

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, ο Κώστας Τσαρτσαρής ξενάγησε τους δημοσιογράφους του ESPN στην Πλάκα, όπως φανερώνει και η φωτογραφία που ανέβασε η "πράσινη" ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Από αυτό το αφιέρωμα, που έχει τον τίτλο "Basketball Capitals" και συμμετέχουν εκτός από την Αθήνα, η Μαδρίτη, το Βερολίνο και η Κωνσταντινούπολη, δεν θα μπορούσαν να φυσικά να μείνει απ'εξω και ο νυν πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και στην κάμερα του ESPN, μίλησαν ο Κάιλ Χάινς, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης. Για τις ανάγκες του αφιερώματος μίλησαν επίσης ο Αργύρης Καμπούρης ως υπεύθυνος των Ακαδημιών, μικροί αθλητές του συλλόγου και ο Παναγιώτης Φασούλας ως παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην Δήμαρχος Πειραιά.

Το Αμερικανό δίκτυο, θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ αλλά και στο ντέρμπι των "αιωνίων".

Keywords
Τυχαία Θέματα