Greeks Abroad | Νίκη για Παπαμακάριο, ήττα για Λαμπρόπουλο

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των Ελληνων το Σάββατο (16/02) στο ισπανικό πρωτάθλημα, μιας και η Λαγκούν Αρο επικράτησε της Βαγιαδολίδ με 94-78, ενώ η Βαλένθια νίκησε την Κανάριας με 105-85 για την 21η αγωνιστική.

Η Βαλένθια δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από την Κανάρια, της οποίας και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 105-85. Η επίθεση της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς πέταγε "φωτιές" με έξι παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Βίτορ Φαβεράνι με 16 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ρίμπας και Κελάτι με 15 πόντους, ο Ντουμπλιεβίτς με 14 πόντους και

ο Ντόελμαν με 13 πόντους. Από την Κανάριας ξεχώρισε ο Σέκουλιτς με 15 πόντους, ενώ ο Φώτης Λαμπρόπουλος στα 18'10'' που συμμετείχε είχε 6 πόντους (2/2 δίπ., 2/2 βολές).

Σπουδαία νίκη πήρε η Λαγκούν Αρο απέναντι στην Βαγιαδολίδ με και πλέον η ομάδα του Μανώλη Παπαμακάριου θα συνεχίσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μόρις Φίνλεϊ με 20 πόντους και τον ακολούθησε ο Νταβίντ Ντόμπλας με 19 πόντους. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μανώλης Παπαμακάριος ο οποίος σημείωσε 12 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα