Greeks Abroad | Ήττα για Μπιλμπάο με θετικό Ζήση, ντεμπούτο για Μαυροκεφαλίδη

Η Ομπραντόριο νίκησε 79-73 τη Μπιμπάο και κέρδισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, όπου διασταυρώνει με τη Ρεάλ. Η Μπάρτσα άφησε εκτός τη Μάλαγα, νικώντας τη με 57-50 στην Βαρκελώνη.

Σε ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ, η Μάλαγα ήθελε πάση θυσία καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Ομπραντόριο για να συνεχίσει στα πλέι οφ. Κάτι όμως που δεν έγινε, καθώς και εκείνη έχασε στην Βαρκελώνη με 57-50 από την Μπαρτσελόνα αλλά και η Ομπραντόριο "κέρδισε" τη Μπιμπλάο (79-73) και το εισιτήριο για τη συνέχεια. Μπαρτσελόνα εναντίον

Μπιλμπάο το ζευγάρι για τα πλέι οφ.

Για τη Μπαρτσελόνα καλύτερος ήταν ο Άντε Τομιτς με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ για τη Μάλαγα ο Φραν Βασκουεζ με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αγωνίστηκε 7 λεπτά και είχε 3 πόντους και μια ασίστ.

Από την άλλη, για την Ομπραντόριο, ο Λεβόν Κένταλ ήταν ο κορυφαίος με 14 πόντους, ενώ για την Μπιλμπάο ο Νίκος Ζήσης οδήγησε την ομάδα του με 17 πόντους.

Εξαιρετικός ήταν και ο Φώτης Λαμπρόπουλος στη νίκη της Κανάριας επί της Κάχα Λαμποράλ αφού πέτυχε 17 πόντους σε 24΄παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα