Final Four | Να δείξει το... στέμμα του!

"London calling to the faraway towns... Now war is declared, and battle come down", τραγουδούσαν οι Clash στα τέλη της δεκαετίας του '70 με αρχές εκείνης του '80 και κάπως έτσι έχουν τα πράγματα απόψε (10/5, 19.00 ΕΤ-1 και Novasports 1) για τον Ολυμπιακό ο οποίος "μονομαχεί" στην "O2 Arena" με την "διψασμένη" για εκδίκηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πρώτο χρονικά ημιτελικό και είναι πανέτοιμος
να υπερασπιστεί το... θρόνο!

Το Λονδίνο... καλεί τους "ερυθρόλευκους" και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να (από)δείξουν στη "μάχη" με την πανίσχυρη "ομάδα του στρατού" ποιος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και να την ρίξουν όπως και στον περσινό τελικό στο καναβάτσο ώστε να βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό και να υπερασπιστούν το... στέμμα του βασιλιά της Ευρώπης!

Η έναρξη του φάιναλ φορ απέχει πλέον μόλις λίγες ώρες και κοντά στα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τη φετινή βαρύτιμη κούπα της Ευρωλίγκας! Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει ήδη ξεκινήσει τις... νίκες, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης σήκωσε το... πρώτο αφού αναδείχθηκε MVP της σεζόν, ενώ και η "μάχη" της εξέδρας είναι ήδη κερδισμένη με τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς (σ.σ. 3.000 θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους!) να ξεπερνούν όλους τους υπόλοιπους συνολικά! Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν πανηγυρίσει και τη σημαντικότερη -μέχρι την επόμενη...- νίκη, αυτή επί της ΤΣΣΚΑ και αν θα επαναληφθεί ακόμη μία -και μάλιστα διαδοχική- επιτυχία κόντρα στους Μοσχοβίτες! Η αρμάδα του Ετόρε Μεσίνα είναι βέβαια το φαβορί και έχει... "σκυλιάσει" για εκδίκηση, ωστόσο το γεγονός αυτό αναμφίβολα τη γεμίζει με περίσσιο άγχος και πίεση, κάτι που σίγουρα μπορεί να της γυρίσει "μπούμερανγκ" και να το μετατρέψουν σε πλεονέκτημα οι Πειραιώτες!

Οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ευρώπης θα παραταχθούν "πάνοπλοι" καθώς στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα τέθηκε και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ο οποίος ταλαιπωρείτο από τραυματισμό στον προσαγωγό, ενώ ούτε η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Ο έτερος ημιτελικός του φάιναλ φορ, ο ισπανικός "εμφύλιος" ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει στις 22.00 και αναμένεται... "πόλεμος"! Οι Μαδριλένοι πέραν της γνωστής απουσίας του Μαρτίνας Πότσιους θα έχουν όλα τους τα "όπλα" παρατεταγμένα. Αντίθετα, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει να "πονοκεφαλιάζει" με τον Νέιθαν Τζαβάι που η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αλλά και με την ετοιμότητα των Ινγκλς και Ουάλας οι οποίοι ναι μεν θα βρίσκονται στη δωδεκάδα αλλά αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό... Και ο δεύτερος ημιτελικός θα έχει ελληνικό "χρώμα" μιας και ο Ηλίας Κορομηλάς αποτελεί μία απ' τις "σφυρίκτρες" της αναμέτρησης.

FINAL FOUR 2013

Πρώτος ημιτελικός:
19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός (ET-1 και Novasports 1)
Διαιτητές: Τσέρεμπουκ (Ιταλία), Ρίζικ (Ουκρανία), Λάτισεβς (Λετονία)

Δεύτερος ημιτελικός:
22:00 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (ET-1 και Novasports 1)
Διαιτητές: Λαμόνικα (Ιταλία), Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κορομηλάς (Ελλάδα)

Keywords
Τυχαία Θέματα