Μοίρασε τζάμπα τα απούλητα εισιτήρια

Ο Τζόρντι Μπερτομέου δώρησε τα ακριβά εισιτήρια του φετινού final-4 του Λονδίνου από τον Τζόρντι Μπερτομέου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη»...

Μπροστά στον κίνδυνο να διεξαχθούν τα παιχνίδια σε άδειες εξέδρες, οι ιθύνοντες της Ευρωλίγκας μοίρασαν σε ξεφτιλιστική τιμή τα ακριβά αδιάθετα εισιτήρια στην αγγλική ομοσπονδία, έναντι μόλις 5 και
10 λιρών το ένα, την ώρα που πολλοί οπαδοί ομάδων έχουν σπεύσει να προμηθευτούν εισιτήρια των 160 και 320 ευρώ.

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει η εφημερίδα «η Πράσινη» τις κινήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου, αναφορικά με τα εισιτήρια του final-4 του Λονδίνου, γεγονός που φανερώνει την αποτυχία της φετινής διοργάνωσης.

Η αγγλική ομοσπονδία με επίσημο e-mail προς τους προπονητές, τους παίκτες και τους υπαλλήλους των αγγλικών ομάδων τους προσφέρει σε υπερβολικά χαμηλή τιμή τα προαναφερθέντα εισιτήρια για να γεμίσει την Ο2 Αρένα, η οποία έχει χωρητικότητα 18.000 θέσεων και οι εκτιμήσεις «μιλούσαν» για παρουσία σχεδόν 9.000 οπαδών.

Έτσι, κάποιος/α που έχει πληρώσει 320 ευρώ για να βρίσκεται στο γήπεδο, θα έχει δίπλα του έναν/μία που θα δει τα παιχνίδια με μόλις 11.83 ευρώ!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το e-mail της αγγλικής ομοσπονδίας προς τα μέλη της:

«Σήμερα επικοινώνησε μαζί μας η Euroleague, για μια αποκλειστική προσφορά έκπτωσης για το Final 4 που διεξάγεται για πρώτη φορά στο Λονδίνο, στην Ο2 Αρένα. Για να εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά που παρέχεται για πρώτη φορά παρακαλούμε κλικάρετε εδώ. Τα εισιτήρια τιμώνται προς δέκα και πέντε λίρες, σε μια τεράστια έκπτωση από την ονομαστική τους τιμή. Ενα εισιτήριο βάζει όλους τους φιλάθλους σε όλα τα παιχνίδια του Final 4, τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής, τον μικρό τελικό και το μεγάλο τελικό της Κυριακής. Για περισσότερες πληροφορίες για το 2013 Final 4 παρακαλούμε επισκευτείτε τo www.euroleague.net».
Keywords
Τυχαία Θέματα