Final Four | Χουέρτας: "Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Στη μεγάλη δύναμη και την αντοχή που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο οποίος έδειξε να... φοβάται το ιδιαίτερα σκληρό και γρήγορο παιχνίδι της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο 28χρονος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Καταλανών, αναφερόμενος στη μάχη με τους "ερυθρόλευκους".

"Είναι σκληροί παίκτες. Χρησιμοποιούν πολύ τα χέρια τους. Είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με άλλες, ειδικά στο επίπεδο της τακτικής. Έχουν ιδιαίτερα δυνατούς ψηλούς ειδικά οι δύο Αμερικανοί.

Επίσης και ο Άντιτς που μπορεί να παίξει οπουδήποτε είναι πολύ δυνατός. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για την αντοχή που έχουν. Άλλωστε ξέρουμε πως στα Final-4 οι περισσότερες επαφές επιτρέπονται και πολλά φάουλ δε σφυρίζονται!"

Όσο για τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανέφερε: "Πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε τι θα γίνει στον άλλο ημιτελικό".

Τέλος, σχετικά με το δικό του ντεμπούτο σε Φάιναλ Φορ, σχολίασε: "Υπάρχει υψηλό άγχος πριν από κάθε παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος. Ερχόμαστε έχοντας ένα μεγάλο σερί και πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί πολύ στο παιχνίδι μας τους τελευταίους δύο μήνες".

Keywords
Τυχαία Θέματα