Final Four | Χάινς: «Ο Ολυμπιακός έχει χαρακτήρα»

Το υπέροχο ταξίδι του Ολυμπιακού στην φετινή Ευρωλίγκα συνεχίζεται στην Πόλη, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός λογίζεται ως το αουτσάιντερ του Final Four, αλλά αυτό δεν απασχολεί τον Κάιλ Χάινς. Ο σέντερ της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα

λίγο μετά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τους ψηλούς της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κάιλ Χάινς για:

…τη συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι ανυπόμονος και ενθουσιασμένος να μπω στο παρκέ την Παρασκευή το βράδυ και να παίξω. Όλη η ομάδα περίμενε αυτή τη στιγμή εδώ και ένα μήνα. Ξαναλέω πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω πολύ να ξεκινήσει το Final Four».

… την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Είναι πολύ καλύτερες ομάδες στην άμυνα. Σίγουρα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Όμως, εμείς έχουμε μία ομάδα με ικανότητες και χαρακτήρα και μία ομάδα που μπορεί να παίξει σκληρά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν».

…το πώς θα αντιμετωπίσει τους ψηλούς των Ισπανών: «Θα είναι λίγο διαφορετικά για μένα, αλλά είναι κάτι που έχω συνηθίσει. Πολλές φορές έχω αντιμετωπίσει υψηλόσωμους παίκτες. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλά ψηλά κορμιά, καθώς δεν είναι μόνο οι βασικοί αλλά και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τα πλεονεκτήματά μου και να παίξω πιο έξυπνα».

… τον χαρακτηρισμό του «αουτσάιντερ» που έχουν δώσει στον Ολυμπιακό: «Είμαστε εντάξει με αυτόν τον χαρακτηρισμό. Το σκεφτόμαστε αυτό από την αρχή της σεζόν. Το να είσαι το αουτσάιντερ δεν έχει καμία σημασία, σε αυτό το σημείο, καθώς μπορεί να παίξεις καλά και να πάρεις τη νίκη. Τίποτα δεν αποκλείεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα