Final Four | Μπατίστ: "Η αγάπη του κόσμου μάς έφερε στην Πόλη"

O Παναθηναϊκός βρίσκεται από την Τετάρτη (09/05) στην Πόλη, εκεί όπου θα προσπαθήσει να ράψει το έβδομο αστέρι στην φανέλα του. Ο Μάικ Μπατίστ, ένα από μεγάλα "όπλα" που έχει στην... φαρέτρα του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλυσε τον ημιτελικό (11/05) με την ΤΣΣΚΑ, η οποία από την αρχή της χρονιάς θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Ο "Iron" Mike

δεν φοβάται την ρωσική ομάδα και μέσω του προσωπικού του blog δεν έκρυψε την πίστη στις δυνατότητες του "τριφυλλιού", ενώ τόνισε την ώθηση που δίνουν στον Παναθηναϊκό ο φίλαθλοί του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μάικ Μπατίστ στο paobcblog.gr

"Καλημέρα σε όλους!

Ελπίζω να είστε καλά… Εμείς έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση, όντας ήδη στην Κωνσταντινούπολη. Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας.

Το να φτάσεις σε ένα Final 4 δεν ήταν ποτέ εύκολο. Κάθε χρόνο, είναι πολύ δύσκολο. Έχω πάρει μέρος σε πέντε Final 4, στα εννέα χρόνια που είμαι εδώ, αλλά και πάλι τέσσερις φορές δεν τα έχουμε καταφέρει. Οπότε ο καθένας καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στο Final 4. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος στην Ευρωλίγκα, άσχετα με το αν αντιμετωπίζεις την καλύτερη ή τη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Το αν φτάσεις σε αυτούς τους τελικούς είναι πολύ πολύ δύσκολο.

Παραδέχομαι ότι όλη αυτή η αναμονή, όλες αυτές τις μέρες κάπου σε αγγίζει. Αλλά τώρα είμαστε ήδη εδώ και είμαστε χαρούμενοι, γιατί τώρα μπορούμε να εστιάσουμε σε ότι έχει πραγματικά σημασία, θα μπορούμε να προετοιμάσουμε την ομάδα μας για έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το δυσκολότερο στο Final 4 και τα χέρια μας είναι… γεμάτα έχοντας να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ, που παίζει το καλύτερο μπάσκετ όλη τη χρονιά. Οπότε έχουμε μια πρόκληση μπροστά μας, αλλά ξέρω τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου και θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση.

Ακούμε όλη την κουβέντα για την ΤΣΣΚΑ, ότι είναι το φαβορί, αλλά ειλικρινά δεν με κάνει να νιώθω άσχημα, γιατί ξέρω την αλήθεια. Προσωπικά, σέβομαι την αντίπαλη ομάδα. Είναι καλύτερη ομάδα φέτος σε διάρκεια και πιστεύω ότι οποιοσδήποτε καταλαβαίνει έστω και λίγο από μπάσκετ, θα σας πει το ίδιο. Αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα. Αυτό που εμένα με νοιάζει είναι ότι πρέπει να παίξουμε καλά, να παίξουμε δυνατά. Και να κάνουμε παίξουμε δυνατά για 40 λεπτά! Αν δεν το κάνουμε αυτό θα περάσουμε μια πολύ δύσκολη μέρα και είναι κάτι που δεν το θέλουμε.

Ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω στον εαυτό μου, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, όλο το επιτελείο. Βρίσκομαι εδώ τόσο καιρό, έχουμε κατακτήσει τόσους τίτλους με τον Παναθηναϊκό και μπορώ να σας πω ότι κανένας δεν ήταν εύκολος. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για οτιδήποτε έχουμε πετύχει. Τίποτα δεν μας δόθηκε έτσι απλά. Κανένας δεν μας έδωσε απλά ένα τρόπαιο. Έπρεπε να βγούμε και να δουλέψουμε γι’ αυτό. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και την Παρασκευή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι! Αυτό λέω στους συμπαίκτ
Keywords
Τυχαία Θέματα