Final Four | Αντιτς: "Είναι θέμα ομαδικότητας και αδελφικότητας"

Χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό ήταν ο Πέρο Αντιτς ο οποίος αποκάλυψε ότι το μυστικό αυτής της ομάδας είναι το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτών.

"Τι φοβερό συναίσθημα… Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είμαστε η καλύτερη ομάδα παιδιών στην Ευρώπη. Κανείς δεν έχει καλύτερο δέσιμο από εμάς. Είναι θέμα ομαδικότητας και αδελφικότητας. Είμαστε πάντα όλοι εκεί ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι το μυστικό μας", είπε αρχικά ο

φόργουορντ από την ΠΓΔΜ και συνέχισε:

"Ήμασταν το αουτσάιντερ σε αυτό το ματς, όμως αυτό ίσως μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι σχεδόν και στα 40 λεπτά. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά σήμερα κάναμε εξαιρετική δουλειά σταματώντας την. Πέρυσι νικήσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως φέτος ήταν μια τελείως άλλη ιστορία. Αλλά δεν έχει σημασία. Στο Final 4 το κλειδί είναι να πάρεις τη νίκη, είτε με έναν πόντο είτε με 20. Δεν ξέρω τι περίμενε ο κόσμος από το παιχνίδι, αλλά κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση απόψε. Αν ήμουν φίλαθλος που αγόρασε εισιτήριο για να δει το Final 4 δεν θα ήμουν απογοητευμένος με αυτό που δείξαμε σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα