Eurobasket | Στο ευρωμπάσκετ ο Μπαρνιάνι

ο Αντρέα Μπαρνιάνι μίλησε στην Corriere dello Sport επιβεβαιώνοντας ότι θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας τον Σεπτέμβριο, ενώ μίλησε και για τον Ντατόμε για τον οποίο ενδιαφέρονται ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

"Τραυματίστηκα για δεύτερη συνεχή χρονιά.Πέρυσι ένα πρόβλημα στη γάμπα και φέτος ο τραυματισμός στον αγκώνα, με άφησαν για μερικούς μήνες έξω, όμως έχω ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις.Οσον αφορά το

μέλλον μου,ποιος ξέρει σήμερα είναι Ράπτορ, αύριο θα δούμε. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος όλα αυτά τα χρόνια στο Τορόντο. Αγαπώ την πόλη και νομίζω ότι έχω καλή απόδοση συνολικά με την ομάδα μου".

Για την Εθνική: "Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Εθνικής Ιταλίας.Το περασμένο καλοκαίρι δεν μπορούσα λόγω τραυματισμού αλλά φέτος δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει το τουρνουά".

Για τον Λουίτζι Ντατόμε είπε: "Ο Τζίτζι έχει το ταλέντο και το σώμα για να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Θα μπορούσε να επιλέξει να μείνει στην Ιταλία για να παίξει στην Ευρωλίγκα, αλλά και να προσπαθήσει στο NBA. Η τελική απόφαση είναι δική του" ήταν τα όσα δήλωσε ο Αντρέα Μπαρνιάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα