Πέτκοβιτς: Αφιερωμένο στους οπαδούς της Λάτσιο

11:08 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το έκτο Κύπελλο Ιταλίας στην ιστορία της πανηγυρίζει από χθες η Λάτσιο μετά το 1-0 επί της Ρόμα στον μεγάλο τελικό με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς να υποστηρίζει πως η ομάδα του άξιζε το τρόπαιο το οποίο αφιέρωσε στους οπαδούς της Λάτσιο.

Σε δηλώσεις του μετά τον τελικό, ο προπονητής της Λάτσιο, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μας αυτή. Θέλαμε να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στον κόσμο μας και τα καταφέραμε. Τους κάναμε υπερήφανους και τους δώσαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουν στους δρόμους της πρωτεύουσας. Το αξίζουν

όλοι οι οπαδοί μας αυτό το Κύπελλο και τους το αφιερώνω με όλη μου την αγάπη".
Για την πορεία της Λάτσιο στην διοργάνωση, ο Πέτκοβιτς δήλωσε: "Αν λάβουμε υπόψη μας ολόκληρη την διοργάνωση, θεωρώ πως η Λάτσιο ήταν η ομάδα που άξιζε περισσότερο το τρόπαιο. Για αυτό το λόγο είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, οι οποίοι εκτός της κατάκτησης του Κυπέλλου, εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Europa League της επόμενης περιόδου, πετυχαίνοντας έναν από τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν".
Για το αγωνιστικό κομμάτι του τελικού, ο προπονητής της Λάτσιο τόνισε: "Η απόδοση μας δεν ήταν πολύ καλή. Όμως αυτό ήταν το 54ο επίσημο παιχνίδι της Λάτσιο και ήταν δύσκολο να βρεθούμε σε καλή φυσική κατάσταση μετά από μια κουραστική χρονιά. Τουλάχιστον ήμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ πως αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας μας. Πήραμε την νίκη χάρη στο μυαλό και την τύχη".
Τέλος, ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς μίλησε και για την Ρόμα: "Θέλω να συγχαρώ την Ρόμα για την προσπάθεια που κατέβαλε. Λυπάμαι για αυτούς, γιατί είναι δύσκολο να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Όμως η ομάδα μου άξιζε την νίκη και πιστεύω πως οι αντίπαλοι μας θα το αναγνωρίσουν αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα