EURO CUP | Υπερηχητική Ουλμ, διπλό για Τσεντεβίτα

Με δύο ακόμα αναμετρήσεις συνεχίστηκε η πρώτη μέρα της 7ης αγωνιστικής για το Eurocup. Η Ουλμ ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε της Βαλένθια εντός έδρας, ενώ αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση βρίσκεται η Τσεντεβίτα, η οποία πέρασε από την έδρα της Σαρλερουά.

Στην «Ράτιοφαρμ Αρένα» η Ουλμ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς επικράτησε με 92-84 της Παμέσα Βαλένθια φτάνοντας τις 6 νίκες σε 7 παιχνίδια, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Για την ομάδα του Τόρστεν Λίμπερναθ

κορυφαίος ήταν ο Κάμερον Λονγκ με 18 πόντους και 6 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν σε εμφάνιση οι Φίλιπ Σβέλθεμ και Ματ Χάουαρντ που είχαν από 14 πόντους ο καθένας. Στην αντίπερα όχθη, για την Βαλένθια που έφτασε τις 3 ήττες σε 7 παιχνίδια προσπάθησε ο Τζάστιν Ντόλμαν με 16 πόντους, ενώ ο παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Ρομέιν Σάτο, πρόσθεσε 13 πόντους ωστόσο η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν απέφυγε την ήττα.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Τσεντεβίτα συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στη διοργάνωση. Η Κροατική ομάδα πέρασε και από το Βέλγιο, καθώς επιβλήθηκε της Σαρλερουά με 64-72. Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα με αυτή τη νίκη έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, καθώς έφτασε τις 5 νίκες σε 7 αγώνες. Από πλευράς νικητών καταλυτική ήταν η παρουσία του Νόλαν Σμιθ, ο οποίος με 23 πόντους ήταν το Α και το Ω της επίθετης της Τσεντεβίτα, με τον Ιβάν Ράμλιακ να προσθέτει 16 πόντους. Για τους γηπεδούχους Γκριν και Αμπουκάρ είχαν από 13 πόντους, ωστόσο δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα τους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ουλμ-Βαλένθια 92-84
Σαρλερουά-Τσεντεβίτα 64-72

Keywords
Τυχαία Θέματα