EURO CUP | Πολυτιμότερος ένας πρώην "ερυθρόλευκος"!

Ο Πάτρικ Μπέβερλι αναδείχτηκε MVP της κανονικής περιόδου του φετινού Eurocup, συμβάλλοντας στην επίτευξη του καλύτερου ρεκόρ της διοργάνωσης από τη Σπαρτάκ και στην πρόκρισή της στο Final 4.

Τη Δευτέρα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως ο Γιούρι Ζντόβτς, δηλαδή ο κόουτς της ομάδας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και του Γιοτάμ Χαλπερίν, είναι ο κορυφαίος τεχνικός του θεσμού. Ωστόσο, σήμερα ήρθε η ώρα του Μπέβερλι να κερδίσει και αυτός με τη σειρά του ένα πολύ σημαντικό βραβείο.

Ο

Αμερικανός πόιντ γκαρντ διανύει εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Σπαρτάκ, καθώς μετράει 12,8 πόντους 3,8 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά αγώνα, "κατεβάζοντας" παράλληλα 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, στοιχείο το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό, αφού είναι ο πιο κοντός (μόλις 1,85μ.) παίκτης του Eurocup που μαζεύει τόσα "σκουπίδια"! Παράλληλα, στο σύστημα αξιολόγησης είχε 16,9 βαθμούς μέσο όρο, επίδοση που του έδωσε δίκαια τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι την περίοδο 2008/2009 MVP ανακηρύχθηκε ο Τσακ Έιντσον της Λιέτουβος Ρίτας, την επόμενη (2009/2010) ο Μάρκο Μπάνιτς της Μπιλμπάο, ενώ την περασμένη χρονιά ο Ντοντάι Ντράπερ της Τσεντέβιτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα