Η μεγάλη ευκαιρία της Μονπελιέ

14:42 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1 31η αγωνιστική

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μονπελιέ δεν αγωνίστηκε αλλά όλα κύλησαν υπέρ της καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε από την Νανσί και πλέον οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή. Για την 31η αγωνιστική η ομάδα του Ρενέ Ζιράρ υποδέχεται την Σοσό και θέλει την νίκη ευελπιστόντας ταυτόχρονα στραβοπάτημα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μαρσέιγ. Υπενθυμίζεται πως η Μονπελιέ

την προσεχή Τετάρτη θα υποδεχτεί την Μαρσέιγ σε εξ αναβολής παιχνίδι και θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή ακόμα και με διαφορά έξι βαθμών.

Κάτι τέτοιο ούτε που να το σκέφτεται δεν θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν που υποδέχεται την Μαρσέιγ στο "Παρκ Ντε Πρενς" στο πιο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Η Μαρσέιγ προέρχεται από τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να ολοκληρώσει θετικά μια άσχημη σεζόν. Πάντως και οι δυο ομάδες δεν διάγουν και την καλύτερη περίοδο τους με την Παρί να έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια και την Μαρσέιγ να μην έχει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα παιχνίδια των Μονπελιέ και Παρί δεν αφήνουν αδιάφορη την πρωταθλήτρια Λιλ η οποία είναι στο -4 από την κορυφή και με νίκη στην έδρα της Μπρεστ θα παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής στην Ligue 1
Σάββατο 07/04/2012 (20:00)
Αζαξιό-Σεντ Ετιέν
Μπρεστ-Λιλ
Ντιζόν-Νανσί
Εβιάν-Ρεν
Μονπελιέ-Σοσό
Βαλενσιέν-Τουλούζ
Λιόν-Οσέρ (22:00)
Κυριακή 08/04/2012
Καέν-Μπορντό (18:00)
Νις-Λοριάν (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα