EURO CUP | Το πρώτο… (vids)

Ο πρώτος χρονικά ευρωπαϊκός τίτλος για την σεζόν 2011-12 ψάχνει κάτοχο. Η Χίμκι και η Βαλένθια θα μονομαχήσουν (17.15, Eurosport 2) με έπαθλο το τρόπαιο του Eurocup αλλά και ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2012-13.

Η Βαλένθια ποντάρει πολλά (και) στην δύναμη της έδρας, αφού το φάιναλ φορ διοργανώνεται στο σπίτι της ενώ η Χίμκι από την αρχή της διοργάνωσης θεωρείτο ένα εκ των φαβορί

για να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής.

Οι «Νυχτερίδες» στον πρώτο χρονικά ημιτελικό επικράτησαν της Λιέτουβος Ρίτας με 80-70 και αφού έκανε το καθήκον της, περίμενε να μάθει ποια εκ των Χίμκι και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης θα βρισκόταν αντιμέτωπή της στον τελικό.

Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις πήρε εν τέλει τον Ρωσικό εμφύλιο και ευελπιστεί να γυρίσει στην πατρίδα της με το τρόπαιο, το οποίο αρκεί για να της εξασφαλίσει την συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Νωρίτερα (14.30, Eurosport 2) η Λιέτουβος Ρίτας και η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης θα βρεθούν αντιμέτωπες στον μικρό τελικό, σε έναν αγώνα που θα θελήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις χθεσινές τους ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα