CAMP | Αυλαία στο 8ο Olympia Basketball Camp

To Olympia Basketball Camp έδωσε για 8η χρονιά τα μπασκετικά του διαπιστευτήρια, προσφέροντας σε πάνω απο 150 παιδιά, πρότυπα προπονητικά πλάνα, και νέες κατευθύνσεις στην πορεία τους προς την αθλητκή εξέλιξη στον υπέροχο κόσμο του basketball.

Κάθε προπονητικό πλάνο, με τα δικά του ιδιάιτερα χαρακτηριστικά εξελίχθηκε άρτια και σε εξαιρετικό ρυθμό, δημιουργώντας τις προυποθέσεις να δώσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη την διάρκεια του καμπ .

Μια καταπληκτική προπονητική ομάδα αποτελούμενη

απο τους Κώστα Σταμάτη, Σταύρο Νανάκο, Νικολουδάκο Βαγγέλη, Γιακείμη Ειρήνη, Μουρμούρη Γιάννη, Ανδρέα Ματθαίο και Πήττα Μαρία, για ένα ολόκληρο μήνα έδωσε την ευκαιρία στους διψασμένους για μάθηση και προπόνηση καμπερς, την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες μεθόδους προπόνησης , να δούν τον τρόπο που προπονούνται οι υπεραθλητές του ΝΒΑ μέσα απο το σύστημα προπόνησης drillz & skillz, αλλά και να γνωρίσουν μυστικά μέσα απο τα κορυφαία εξειδικευμένα προγράμματα θέσης και τεχνικής που εκπονούνται στην Ελλάδα .

Tο Advanced Playmaker Camp , και το Advanced Shooting Camp, έκλεψαν την παράσταση, μέ την υψηλή ποιότητα προπόνησης αλλά και τον ανεπανάληπτο καταιγισμό ερεθισμάτων δίνοντας στα παιδιά μια σαφής εικόνα τόσο της υψηλής τέχνης του σουτ, όσο και της νευραλγικής θέσης του playmaker.

Ο Head Coach του Olympia Basketball Camp , Μελέτης Κώστας , δήλωσε την τελευταία μερα του καμπ, «Η αξία της εξειδίκευσης στην προπονητική του μπάσκετ αποτελεί το στίγμα των προπονητικών πλάνων του αυθεντικού O.B.C», δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ιδιαίτερη φιλοσοφία που εκφράζει το προπονητικό του πρόγραμμα .

Το Olympia Basketball Camp έριξε αυλαία με μεγάλο ενθουσιασμό και εξαιρετικές εντυπώσεις, αφήνοντας υποσχέσεις και προσδοκίες σε όλους για ένα ακόμη καλύτερο αθλητικό ραντεβού για το καλοκαίρι του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα