CAMP | BASKETBALL Summer Camp "ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ"

Ξεκινάει στις 18 Ιουνίου το BASKETBALL Summer Camp "ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ", που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης και υπεύθυνος του προγράμματος θα είναι ο πολύπειρος τεχνικός του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης.

Στον χώρο της υψηλής αγωνιστικής καλαθοσφαίρισης έχουν θέση μόνο εκείνοι οι παίκτες που πέρασαν με επιτυχία τα διάφορα στάδια της προπονητικής διαδικασίας. Στόχος του BASKETBALL

Summer Camp “ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ” είναι η εκμάθηση και η εδραίωση των βασικών στοιχείων που συνθέτουν έναν καλαθοσφαιριστή. Η δημιουργία μίας σωστής βάσης πάνω στην οποία θα μπορεί να χτίσει και να εξελιχθεί ο νεαρός αθλητής. Ο καλός παίκτης πρέπει να χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες πνευματικές και ψυχικές ικανότητες, από υψηλό επίπεδο φυσικής απόδοσης, από εξαιρετική εξειδίκευση στην τεχνική και τακτική του αθλήματος και από ικανότητα προσαρμογής σε διάφορες αγωνιστικές καταστάσεις.

Το BASKETBALL Summer Camp “ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ” αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών και θα πραγματοποιηθεί σε 2 περιόδους:

Α' 15ήμερο: 18 Ιουνίου-29 Ιουνίου 2012

Β' 15ήμερο: 2 Ιουλίου-13 Ιουλίου 2012

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΟΝΣ Ο ΜΛΩΝ

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

To BASKETBALL Summer Camp “ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ” είναι βασισμένο σε ένα πρότυπο πρόγραμμα προπονήσεων δομημένο με τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Οι στόχοι μας μέσα από αυτό είναι οι εξής:

Keywords
Τυχαία Θέματα