AENK | Σακελλαρίου: "Να καθιερωθώ με την Κηφισιά"

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Νέας Κηφισιάς και ο νεαρός γκαρντ μιλώντας στο superbasket.gr δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα των βορείων προαστίων να πετύχει τους στόχους της.

Πέρσι ο Βαγγέλης Σακελλαρίου βρήκε την «ευκαιρία» στο Μαρούσι και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να κερδίσει εμπειρίες από την Α1. Πλέον ανήκει στη Νέα Κηφισιά και στόχος του είναι να βοηθήσει την

ομάδα να κερδίσει τους στόχους. Πως όμως κατέληξε εκεί; Ποιες οι εντυπώσεις του μέχρι τώρα; Ο ίδιος απαντάει στο superbasket.gr.

Πως προέκυψε η επιλογή της Νέας Κηφισιάς και πως κατέληξε τελικά εκεί;

«Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετές προτάσεις κυρίως από την Α2 αλλά και από την Α1. Τι τελευταίες ημέρες έκανα προπονήσεις με το Περιστέρι, μέχρι να έρθει το τηλέφωνο από τον coach και τελικά να συμφωνήσουμε. Δεν άργησα και πολύ να πω το «ναι», αφού το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό για κάθε παίκτη».

Είσαι σε θέση να προσφέρεις άμεσα στην ομάδα; Θα παίξεις με την Αγία Παρασκευή;

«Εντάξει, είμαι λίγο καιρό στην ομάδα αλλά σωματικά είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση. Δούλεψα το καλοκαίρι και έκανα προπονήσεις. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος και σωματικά αλλά και πνευματικά να προσφέρω στην ομάδα για όσο χρόνο χρειαστεί και μου ζητήσει ο coach. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι που γίνεται ακόμα δυσκολότερο από το γεγονός ότι πρόκειται για πρεμιέρα αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα».

Στην επαφή που είχες με τον coach (σ.σ. Ηλία Παπαθεοδώρου) τι σε έκανε να πεις γρήγορα το «ναι»;

«Από την πρώτη στιγμή που έδειξε εμπιστοσύνη. Η συμφωνία δεν άργησε καθόλου να έρθει και δεν το σκέφτηκα πολύ να πω τελικά το «ναι». Ήθελα να παίξω σε μια ομάδα με στόχους, καλό κλίμα και οικονομική φερεγγυότητα και η Κηφισιά μου έδωσε την ευκαιρία αυτή. Μέχρι τώρα το κλίμα είναι όπως το περίμενα. Τα παιδιά είναι μια οικογένεια και παίζουν πάνω απ’ όλα για το καλό της ομάδας. Παράλληλα υπάρχουν άτομα με εμπειρία που μπορούν να με βοηθήσουν και ελπίζω να συνεισφέρω κι εγώ στην πορεία»

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες ποιες είναι;

«Αυτό που έχει προτεραιότητα για μένα είναι να έχω μια καλή χρονιά με την Κηφισιά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εμένα ο στόχος μου είναι καθιερωθώ στο ελληνικό μπάσκετ και στην Α1. Το ιδανικό θα είναι να γίνει αυτό με την Κηφισιά. Να πετύχει δηλαδή η ομάδα και να συνεχίσω μαζί της στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό που ήθελα πάντα ήταν να είμαι μέλος σε ομάδες που βγάζουν υγεία και έχουν μια σταθερή πορεία, κάτι που τώρα έχει γίνει και ελπίζω να συνεχίσει. Σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου ευατό για να βοηθήσω την ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα