A1 | Πράξη δεύτερη...

Στη Νέα Σμύρνη μεταφέρεται σήμερα (12/5) το ενδιαφέρον για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται το απόγευμα (17:30) την ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Κολοσσό, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-0 υπέρ των Ροδιτών.

Την Τετάρτη στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι "κυανέρυθροί" ήταν καλύτεροι για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο στο τέλος γκρέμισαν ότι έχτισαν, με τη... βοήθεια πάντως των "θαλασσί"! Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά μπήκε στην τέταρτη περίοδο χάνοντας

με 57-49, όμως με αντεπίθεση διαρκείας και επί μέρους σκορ 22-11 κατόρθωσε να φέρει... τούμπα την κατάσταση και να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του, παίρνοντας τη νίκη με 71-68.

Σήμερα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιδιώξουν να ανακόψουν τη... φόρα της ομάδας της Ρόδου και να φέρουν τη σειρά στην απόλυτη ισορροπία. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι το σύνολό του παραμένει συγκεντρωμένο στο στόχο του, που είναι η τρίτη θέση, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Κολοσσό για την επικράτησή του στο πρώτο ματς, αλλά και για τη συνολική εξαιρετική εικόνα που έχει παρουσιάσει σε όλη τη σεζόν.

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων επικρατεί ενθουσιασμός και αισιοδοξία, παρόλα αυτά άπαντες είναι προσγειωμένοι, καθώς γνωρίζουν ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα να διαβούν. Ο Βασίλης Φραγκιάς πήρε στην αποστολή στη Νέα Σμύρνη τον Κώστα Χαρίση, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ ο αρχηγός, Αντώνης Ασημακόπουλος, αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.

Το ματς:

ΔΓ Ν. Σμύρνης 17:30 Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου Τανατζής, Κορομηλάς, Μπήτης (Μαύρος)

Keywords
Τυχαία Θέματα