Ίβκοβιτς, Καζλάουσκας LIVE στη WEB TV του Onsports

Για τον τελικό του 25ου Final 4, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα μιλήσουν σήμερα (2/05, 12.45) παίκτες και προπονητές. Η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί LIVE από τη WEB TV του Onsports, όπως άλλωστε και οι προπονήσεις

των δύο ελληνικών ομάδων.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Γιόνας Καζλάουσκας θα τεθούν στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου, εκφράζοντας τις πρώτες σκέψεις τους για την αυριανή (13/05, 21.00) μονομαχία τους στο «Σινάν Ερντέμ». Μαζί τους στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου θα είναι και οι Γιώργος Πρίντεζης και Μίλος Τεόντοσιτς. Η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί LIVE από το Onsports.

Στις 15.50 θα γίνει η ανοιχτή προπόνηση του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, που θα παίξουν στο «μικρό» τελικό, και στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η ανοιχτή προπόνηση για το ζευγάρι του τελικού.

Μέρος της προπόνησης των «πρασίνων» θα καλυφθεί LIVE από τη WEB TV του Onsports στις 16:30, όπως άλλωστε και αυτή του Ολυμπιακού στις 19:15.

Το σημερινό (12/05) πρόγραμμα θα κλείσει στις 21.00 με το γκαλά της Ευρωλίγκας, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Ciragan Palace». Μεταξύ των υποψηφίων για την καλύτερη πεντάδα και τον τίτλο του MVP είναι και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάικ Μπατίστ και Βασίλης Σπανούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα