A1 | Πράσινο φως για δύο...

H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Παναθηναϊκό και στον Πανελευσινιακό, στον οποιο έδωσε προθεσμία τεσσάρων μηνών στον Πανελευσινιακό για να της προσεγγίσει το μετοχολόγιό του.

Οσον αφορά του Απόλλωνα, η ΕΕΑ είπε το "ναι" για να ιδρύσει νέα ΚΑΕ ενώ το θέμα χορήγησης του πιστοποιητικού του θα εξεταστεί στις 3 Οκτωβρίου. Την ίδια μέρα θα εξεταστεί και ο φάκελος

της Καβάλας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), κατά τη σημερινή συνεδρίαση της, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στην «ΚΑΕ Παναθηναϊκός», η οποία ολοκλήρωσε το φάκελό της. Επίσης στην «ΚΑΕ Πανελευσινιακός», στην οποία έδωσε προθεσμία, να προσκομίσει το μετοχολόγιο της, εντός 4 μηνών.

2) Έδωσε άδεια στο σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ», να ιδρύσει νέα ΚΑΕ. Το θέμα της χορήγησης πιστοποιητικού, θα εξεταστεί στην προσεχή συνεδρίαση της Ε.Ε.Α., που ορίστηκε να γίνει στις 3 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Την ίδια ημέρα, θα εξεταστεί και ο φάκελος της «ΚΑΕ Καβάλα», η οποία υπολείπεται να προσκομίσει, φορολογική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή".

Keywords
Τυχαία Θέματα