A1 | Πεδουλάκης: "Βγάζει υγεία ο Ολυμπιακός"

Για την εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός παρκέ μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος στάθηκε παράλληλα σε ένα... δικό του παιδί.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο του Περιστερίου, ενώ είπε τα καλύτερα για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του.

Ολυμπιακός

βγάζει υγεία, έχει ιεραρχία στα αποδυτήρια και το πρόβλημα που είχε στη θέση ‘5’ το έλυσε. Οι ψηλοί του κάνουν τρομερή δουλειά στην άμυνα. Ο Χάινς παίζει άμυνα τον Διαμαντίδη καλύτερα από τους περιφερειακούς. Αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό. Βρήκαν ρόλους και τις κατάλληλες πεντάδες", υποστήριξε αρχικά.

Όσο για τον νεαρό γκαρντ του Ολυμπιακού, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Περιστέρι, σχολίασε: "Ο Βαγγέλης είναι καθαρό πλέι μέικερ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι, να κουμαντάρει την ομάδα και να σε ηρεμεί, ενώ στην άμυνα, ατομική αλλά και ομαδική, είναι εξαιρετικός. Έχει καλό μυαλό, δεν είναι εγωιστής, είναι αλτρουιστής και έχει αυτογνωσία. Νομίζω πως θα πάρει τη θέση του Ζήση, ένα τέτοιο μοντέλο παίκτη είναι".

Κλείνοντας, σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο του Περιστερίου, επισήμανε: "Ακόμη δεν μπορώ να πω. Είμαι δεσμευμένος με το τελευταίο συμβόλαιο. Στο τέλος Ιουνίου θα ξέρω. Περάσαμε δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα δεν ξέρω τι θα συμβεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα