NBA | Οδεύει προς ΝΒΑ ο Ουέιφερ

Ο Βον Ουέιφερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Κίνας και μετά την... περιπέτειά του στη χώρα της Άπω Ανατολής όπως ολα δείχνουν αναμένεται να επαναπατριστεί.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αμερική ύστερα από το πέρας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Κίνας και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του ΝΒΑ.

Πολλές ομάδες του ΝΒΑ

επιθυμούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους για τα πλέι οφ και εξετάζουν τη περίπτωση του 27χρονου άσου ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.Βέβαια ο Ουέιφερ θα πρέπει να έχει υπογράψει με ομάδα πριν από τις 17 Απριλίου όταν και λήγει η προθεσμία των προσθηκών εν όψη πλέι οφ.Ο Ουέιφερ αγωνίστηκε με τα χρώματα των Xinjiang Flying Tigers, όπου βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, οδηγώντας τους στη τέταρτη θέση του κινεζικού πρωταθλήματος έχοντας μέσο όρο 26.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ στη διάρκεια της σεζόν.Σε αντίθεση με τους άλλους ελεύθερους παίκτες, ο Αμερικανός γκάρντ είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του αμέσως, μιας και η σεζόν στη Κίνα μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο τελευταίος σταθμός του Ουέιφερ στο ΝΒΑ, ήταν οι Ορλάντο Μάτζικ την περίοδο 2011-12 με τους οποίους είχε 5.9 πόντους και 1.4 ριμπάουντ σε 33 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα