Ειδική προσφορά service για το Honda Civic. €150 η τιμή του!

Honda Civic. Ένα από τα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Το χαίρεστε κάθε μέρα γιατί σας δικαιώνει κάθε μέρα. Γιατί να μην το κρατήσετε έτσι, αποδοτικό και αξιόπιστο, όπως την πρώτη μέρα που το αποκτήσατε; Κάντε το ετήσιο service του Civic σας στα καταστήματα του Δικτύου Επίσημων Συνεργείων Honda με τους πλέον έμπειρους τεχνικούς και μόνο με γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά Honda.
Τώρα, η πλέον σίγουρη και υπεύθυνη επιλογή για το αυτοκίνητό σας είναι και η πιο οικονομική καθώς σας προσφέρεται...στην προτεινόμενη μέγιστη λιανική τιμή των €150* (περιλαμβανομένου και του ΦΠΑ).

Το service περιλαμβάνει: Ετήσιες εργασίες συντήρησης, αλλαγή λαδιών με γνήσια λιπαντικά Honda τύπου 10W-40 ή 5W-40, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος και φίλτρο καμπίνας.
Με κάθε service Civic, τα γνήσια λιπαντικά Honda σας κάνουν δώρο και ένα πρακτικό σακίδιο πλάτης.
Το πρόγραμμα ισχύει από 6 Ιουνίου ως 2 Σεπτεμβρίου 2011 για όλα τα αυτοκίνητα Honda Civic 3D & 5D, ΜΥ2000 έως και ΜΥ 2011, εκτός του TYPE R.
* Η προτεινόμενη μέγιστη λιανική τιμή ορίζεται από τα μέλη του Επίσημου Δικτύου και περιλαμβάνει ΦΠΑ. Η ενέργεια υποστηρίζεται από όλα/μερικά μέλη του Επίσημου Δικτύου.
[HONDA]
Keywords
Αναζητήσεις
honda service τιμες προσφορες, honda service τιμη
Τυχαία Θέματα