Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός






Αβέβαιο είναι το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το γεμάτο ένταση Δ.Σ., που αποφάσισε αύξηση του ΜΚ κατά 15.000.000 ευρώ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε ζοφερό το μέλλον του συλλόγου. Ατάκες Βαρδινογιάννη και Πολέμη, μέσα στο Δ.Σ. που βαραίνουν το κλίμα.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έκρυψε την πραγματικότητα λέγοντας "το μαγαζί χρεοκόπησε", ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης σχολίασε σαν άλλος Χαρίλαος
Τρικούπης: "Δυστυχώς επτωχέσαυμεν".



Φοβερές ατάκες ειπώθηκαν μέσα στο Δ.Σ. που δείχνουν το χάος που επικρατεί στον σύλλογο και μεταξύ των μετόχων. Τι δήλωσαν αποχωρώντας οι Θανάσης Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Γόντικας και Αδαμάντιος Πολέμης.
Οι ατάκες μέσα στο Δ.Σ. που "έκλεψαν" την παράσταση προέρχονταν τόσο από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όσο και από άλλα μέλη.



Τζίγγερ: "Δεν είπα ποτέ ότι ο Πατέρας έκανε κακή διαχείριση, απλά έκανε κάποιες λάθος επιλογές".



"Το δίδυμο Τεν Κάτε και Αντωνίου ήταν καταστροφή."



"Επίσης δεν έχω πει ότι δεν υπέγραφε τη χορηγία γιατί ήθελε τα λεφτά για μεταγραφές αλλά επειδή συγκεκριμένος μέτοχος του έλεγε να μην το κάνει".



"Η ΠΑΕ έχει φτάσει στη χρεοκωπία και ο υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση πάλι δεν είναι εδώ".



"Δεν πρόκειται να βάλω το 54,7 αλλά το 30% γιατί αν το κάνω θα αυξήσω και πάλι το ποσοστό μου."



"Δεν έχω καμία νομική και ηθική υποχρεώση για ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Υπήρχε διοικούσα επιτροπή και αυτή αποφάσιζε.Δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα γιατί Υπήρχε διοικητική και επικοινωνιακή χούντα".



"Με ρητορίες δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Πρέπει να βρούμε μια ρεαλιστική και βιώσιμη λύση."



Σε κάποια στιγμή τονίστηκε πως μήπως θα πρέπει να διατεθεί ποσοστό στον κόσμο…

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε: "Δεν γίνεται να βάλουμε τον κόσμο να πληρώσει τα σπασμένα που δημιούργησε ένας μόνο μέτοχος".



Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Η πολυμετοχικότητα έχει αποτύχει. Θα πρέπει να μπει μόνο ένας μπροστά και να κινήσει τις διαδικασίες. Ο Παύλος θα στηρίξει την ομάδα και θα είναι παρών στην επόμενη μέρα. Γιάννη μπες μπροστά".



Αργύρης Μήτσου: "Ορισμένοι θέλουν ο Παναθηναϊκός να γεμίσει με Χατζηχρήστους".



Μάνος Μαυροκουκουλάκης: "Υπάρχει τρόπος να μπουν 15 εκατομμύρια και χωρίς μάλιστα να πουληθούν παίκτες".



Αδαμάντιος Πολέμης: "Δυστυχώς κύριοι επτοχεύσαμε.."



Οι δηλώσεις μετά το Δ.Σ.



Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε με ένα ένα τα μέλη της διοίκησης να βγαίνουν και να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και ακούστηκαν βαριές κουβέντες



Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης σε μία από τις ατάκες που ακούστηκαν, είπε στον κ. Λουμίδη: "Εσύ τι μιλάς; Αφού δεν πρόκειται να βάλ
Keywords
Τυχαία Θέματα