Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 29/7 τα Ζώδια!

Κριός 21/3-20/4
Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, αγαπημένε Κριέ, και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την
κίνηση προς το άτομο, που σου τραβάει την προσοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μην χάνεις την υπομονή, αλλά ούτε και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Ταύρος 21/4-20/5
Σήμερα μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη, αγαπητέ Ταύρε. Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, εκδήλωσε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης, χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση, που έχει οικονομικό ρίσκο.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν, για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση, με λίγη ψυχραιμία. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να
Keywords
Τυχαία Θέματα