Σκληρές δηλώσεις για την ερωτική τους ζωή

Πολύ καλύτερο δηλώνει πως είναι το σεξ με τη νέα του σύντροφο ο πρώην σύζυγος της Sandra Bullock, Jesse James.

Το διαζύγιό τους έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, όπως και ο ίδιος ο Jesse James. Στην τελευταία του συνέντευξη μάλιστα στην εκπομπή «Good Morning, America», ο James τόλμησε να απαντήσει και σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις, διασύροντας χωρίς ενδοιασμούς την Bullock.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποια από τις δύο είναι καλύτερη στο κρεβάτι, η Bullock ή η νυν σύντροφός του, Kat Von D, ο Jesse είπε: «Η Kat Von D 100%» και συνέχισε ακάθεκτος λέγοντας πως εάν η Sandra τον είχε απατήσει, εκείνος θα την είχε συγχωρέσει, αν και δήλωσε ότι κατά βάθος ήθελε να τον πιάσει «στα πράσα» η διάσημη πρώην σύντροφός του.

Παράλληλα,  παραδέχτηκε ότι άρχισε να απατά την όμορφη ηθοποιό δύο μόλις χρόνια μετά το γάμο τους, το 2005, επειδή του ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στο Χόλιγουντ!

Ο Jesse James κατηγόρησε επίσης την Bullock ότι έχει διακόψει τις επαφές με την κόρη του, Sunny, αλλά και ότι δεν τον αφήνει να έχει επικοινωνία με το μικρό Louis, το γιο που υιοθέτησε η ηθοποιός όσο ακόμη οι δύο τους ήταν ζευγάρι. Ο James είναι διευθύνων σύμβουλος της West Coast Choppers, κατασκευάστριας εταιρείας «χειροποίητων» μηχανών, και παρουσιαστής αρκετών τηλεοπτικών σόου που αφορούν στις μηχανές. 
Keywords
Τυχαία Θέματα