Σκάνδαλο Playmate 2011: «Ψεύτικα βυζιά και χείλη»

Βροχή οι κατεγγελίες για τα Playmate 2011. Αντίθετη άποψη για το αποτέλεσμα δήλωσαν ο Νάσος Γουμενίδης και η Στεφανία Γκουρνέλου.


Σε σοβαρές καταγγελίες για Playmate 2011 προχώρησε ο Νάσος Γουμενίδης.

«Τόσο τη Στεφανία Γκουρνέλου όσο και την Βάσω Βιλέγας τις πίστευα πολύ. Θεωρούσα ότι κάποια στιγμή θα ξεφεύγαμε απο τα χορηγηλίκια και τα βύσματα και πώς ο διαγωνισμός θ αποκτούσε χάρη. Κάποτε στα καλλιστεία περασμένων δεκαετιών η κάθε κοπέλα είχε την διαφορετικότητά της. Τώρα πια όλες είναι ίδιες. Με ψευτικά βυζιά και χείλη, τρεμάμενες μπροστα στον φακό αλλά με γερά κονέ…και όποιος κατάλαβε κατάλαβε».

Η Στεφανία Γκουρνέλου που είναι φοιτήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο, από τη μεριά της δήλωσε για το διαγωνισμό Playmate 2011:«Σας ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματά σας… ειλικρινά… και θα το ξαναπώ εδώ για να το δουν τα κοριτσάκια που έχουν όνειρα. Μην πάρετε μέρος στον παραμικρό διαγωνισμό ομορφιάς χωρίς να έχετε πολύ γερό μέσο… όσο όμορφη και να είστε… θα βγουν αυτές που πρέπει να βγουν… οι κριτές εκτελούν εντολές απλά..»

Για την ιστορία η Στεφανία Γκουρνέλου, αποχώρησε αρκετά νωρίς από τα Playmate 2011 αφου δεν κατάφερε να μπει στην τελική επτάδα. Κατήγγειλε όμως το αποτέλεσμα του διαγωνισμού σαν στημένο. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία, μένει να αποκαλυφθεί.





http://www.fimes.gr/2011/06/playmate-2011-goumenidis-stefania-gkournelou/
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις To Tefteri