Οι "Δέστε τους"... λύθηκαν

Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα ήθελαν να τους...δέσουν για πάντα. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη κλείνουν τα αυτιά τους και συνεχίζουν να σχολιάζουν τα πρόσωπα της τηλεόρασης με το δικό τους τρόπο. Σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό Down Town, ο Νίκος και η Μαρία, μιλούν για τα πρόσωπα που βράβευσαν την τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος της.

Και βέβαια στην ερώτηση ποιο είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που λατρεύετε να μισείτε, η απάντηση είναι μία. «Η Ευγενία Μανωλίδου.
Από τη μία, είναι μεγάλη της μαγκιά το γεγονός πως κατάφερε σε μία σεζόν να είναι σε δύο κανάλια. (...)Από την άλλη θεωρώ ότι έχει χειριστεί λάθος κάποια πράγματα. (...) Η Μανωλίδου με ενοχλεί που αγανακτεί - κάποιες φορές - όταν βλέπει την κάμερα του STAR. Δεν γίνεται 9 φορές στις 10 να χαίρεσαι, να είσαι γελαστή και τη μία να "αγανακτείς"», λέει η Μαρία Ηλιάκη.Τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει ο Νίκος Μουτσινάς. «Δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να είναι.. συμπαρουσιαστής με την Ελένη.

Η Ελένη είναι...μία πολύ δυνατή μονάδα.(...) Ο καθένας έχει φιλοδοξίες, τα όνειρά του, θέλει κάπου να φτάσει.

Πέρασα πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή της Ελένης. Απλά κουράστηκα, δεν μπορούσα να ξυπνάω νωρίς, ήθελα να έχω περισσότερη δύναμη στην εκπομπή μου. Της το εξήγησα και το κατάλαβε και η ίδια». Οσο για το πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τους παρουσιαστές της τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.
«Δεν έκανα ποτέ τη μεγάλη ζωή, δεν έβγαινα, δεν έτρεχα να ξοδέψω.(...) Αυτό που με τρομάζει είναι ότι δεν βλέπω και πολύ φως στο τούνελ. Φοβάμαι για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν παρακάτω...», λέει ο Νίκος Μουτσινάς ενώ η Μαρία Ηλιάκη παραδέχεται ότι της έχει γίνει μείωση μισθού.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα