Πάρτε ομπρέλες




Βροχερός θα είναι και αύριο ο καιρός κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το απόγευμα στα νότια ενώ πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.Ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι 8 μποφόρ θα πνέουν τοπικά στο Αιγαίο.

Αττική: νεφώσεις με τοπικές βροχές που το απόγευμα θα ενταθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν καταιγίδες.
Οι
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το βράδυ 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις. Οι άνεμοι: ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις με ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ιόνιο, Δυτ. Ελλάδα: νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το μεσημέρι στα νότια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Από το βράδυ και από τα βόρεια βελτίωση.

Οι άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο και τον πατραϊκό 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία-Αν. Στερεά: νεφώσεις με τοπικές βροχές που το απόγευμα στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Στα Κύθηρα τοπικά 8 μποφόρ Η θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το βράδυ βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Στα νότια ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα