Παραμένει δωρεάν το Facebook!

Τις φήμες που ήθελαν το Facebook να είναι επί πληρωμή το επόμενο διάστημα διέψευσε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη σελίδα της.

«Το Facebook μόλις γνωστοποίησε τις τιμές για τις υπηρεσίες που θα παρέχει στους συνδρομητές του: 9,99 δολάρια το μήνα για τους “χρυσούς” συνδρομητές, 6,99 δολάρια για τους “ασημένιους” και 3,99 δολάρια για τους “χάλκινους”.

Ωστόσο, θα παραμείνει
δωρεάν αν αντιγράψεις το συγκεκριμένο μήνυμα και το δημοσιεύσεις στο προφίλ σου πριν από τα μεσάνυχτα.

Αν δεν το κάνεις, όταν αύριο το πρωί μπεις στο Facebook, θα σου εξηγούνται όλοι οι τρόποι πληρωμής. Το μήνυμα είναι αληθινό και το είπαν στις ειδήσεις! Η πληρωμή του Facebook θα ξεκινήσει λόγω των νέων αλλαγών που ετοιμάζει στα προφίλ των χρηστών του.

Αν αντιγράψεις το συγκεκριμένο μήνυμα στον τοίχο σου η εικόνα σου θα γίνει μπλε και θα παραμείνει δωρεάν. Παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα, αν δεν θέλετε να πληρώσετε για τις υπηρεσίες του Facebook», είναι το μήνυμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στη γνωστή ιστοσελίδα.

Ωστόσο, το Facebook ανακοίνωσε: «Μια φήμη στο διαδίκτυο έπεσε στην αντίληψή μας. Δεν σχεδιάζουμε να χρεώνουμε για τη χρήση του Facebook. Είναι δωρεάν και θα είναι για πάντα».
Keywords
Τυχαία Θέματα