Εισβολή χθες βράδυ στο studio του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ! (videos)

Εισβολή στο studio του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής φοιτητές και το διέκοψαν στον "αέρα", ένα λεπτό μετά την έναρξή του.

Το δελτίο είχε ξεκινήσει να παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Προκόπης Δούκας, με μια εμφανή ανησυχία. Ένα μόλις λεπτό αργότερα, ακούστηκαν φωνές και στο πλάνο φάνηκε ο παρουσιαστής να κοιτάζει στο πλάι.

Στο studio εισέβαλαν
νεαρά άτομα, τα οποία άρχισαν να συγκεντρώνονται πίσω από τον παρουσιαστή.

Η ΕΡΤ επέλεξε να μην τους δώσει βήμα και διέκοψε αμέσως το δελτίο ειδήσεων, συνεχίζοντας το πρόγραμμά της με διαφημίσεις και εκπομπές.

Οι φοιτητές είχαν αναρτήσει και πανό με το σύνθημα: "Σπάμε το τείχος της σιωπής, Η νίκη του αγώνα των φοιτητών είναι νίκη όλης της κοινωνίας".

Kατά τη διαπραγμάτευση με τους φοιτητές, η διοίκηση της ΕΡΤ πρότεινε να παραδοθεί ένα γραπτό μήνυμα το οποίο και θα αναγνωστεί κατά την μετάδοση του προγράμματος ενώ η ομάδα των ατόμων επέμεινε να παρουσιάσουν μέλη της, τις θέσεις τους, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Τελικά, αποφασίστηκε να βιντεοσκοπηθεί η δήλωση της ομάδας των ατόμων, τα οποία και στη συνέχεια αποχώρησαν από το ραδιομέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η είσοδος της ομάδας των φοιτητών έγινε από την κεντρική πύλη του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Μετά την εισβολή στο studio, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δυνάμεις της οποίας συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.



Keywords
Τυχαία Θέματα