Πάνος Mουζουράκης: «Έχω καπνίσει πολύ χασίσι στη ζωή μου»

Οι φήμες μπορεί να λένε πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού δεν είναι πια μαζί ο ίδιος ωστόσο το διαψεύδει κατηγορηματικά:

«Δεν κρύβω τη σχέση μου με τη Μαρία αλλά δεν τη διατυμπανίζω κιόλας!» ξεκαθάρισε στο περιοδικό «ELLE».
Άλλωστε η συμμετοχή της αγαπημένης του στο βιντεοκλίπ είναι μία απόδειξη πως κάθε άλλο παρά κρυφτούλι παίζουν : «Αυτό το έκανα για να μην μας κυνηγάνε οι παπαράτσι. Τους έδωσα λοιπόν έτοιμο υλικό. Και τι υλικό! Εμένα και τη Μαρία αγκαλιά» Ο ηθοποιός στη συνέντευξή του
παραδέχεται πως έχει πάρει ναρκωτικά όμως τώρα πλέον τα έχει κόψει «Έχω καπνίσει στη ζωή μου πολύ χασίσι. Από τα δεκαεφτά μου μέχρι τα εικοσιτέσσερα. Τώρα πίνω μόνο αλκοόλ» τονίζει. Ο Πάνος Μουζουράκης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αφού εκτός από τα προσωπικά του και τα επαγγελματικά του, πάνε από το καλό στο καλύτερο. Το τραγούδι του«Φίλα με ακόμα» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και στα itunes έχει περάσει το Ρoυβά και το Χατζηγιάννη « Είναι ένα τραγούδι ιταλικό. Πρώτη φορά το άκουσα στην Ιταλία. Ήμουν πολύ ερωτευμένος και ενώ δεν ξέρω γρι ιταλικά, κάτι μέσα μου έλεγε πως γράφτηκε για μένα». Κάνοντας κάποιες αλλαγές στο στίχο και προσαρμόζοντας το στο δικό του ύφος το αφιέρωσε στη Μαρία Σολωμού καθώς όπως είπε είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την όμορφη πλευρά του έρωτα και όχι για τον πόνο που προκαλεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα