Όλοι οι εργαζόμενοι στο Σύνταγμα. Κλειστά τα πάντα λόγω απεργίας!

Παραλύει σήμερα το σύστημα με την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στην Βουλή.

Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί
στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας
Στην Αθήνα, συγκεκριμένα, η κεντρική συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ στις 10 το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ έχουν συγκέντρωση στην Ομόνοια.
Από νωρίς το πρωί (7:00) έξω από την Βουλή βρίσκονται οι «Αγανακτισμένοι», οι οποίοι θα ενώσουν την φωνή τους με τους υπόλοιπους πολίτες, ενώ ετοιμάζουν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από την Βουλή, προκειμένου να μην εισέλθουν οι βουλευτές και να ακυρωθεί η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.
Στην απεργία θα συμμετάσχουν ακόμα μικρομεσαίοι και έμποροι, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ και για τον λόγο αυτό θα μείνουν κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00 επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα. Επίσης, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει το ΕΣΥ, καθώς γιατροί και νοσηλευτές συμμετέχουν στην απεργία, ενώ απεργούν ακόμα οι εργαζόμενοι στους δήμους, οι τραπεζικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τα ΜΜΕ.
Με το σύνθημα "Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε" τα συνδικάτα καλούν τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους.
Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν ως εξής:
Τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
τα τρόλεϊ από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ
το Μετρό θα λειτουργεί κανονικά
ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθεί από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας 
και το τραμ από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.
Keywords
Τυχαία Θέματα