Ο Μαρτάκης θέλει πολλά παιδιά


Για την ερωτική του ζωή και τον τρόπο που λειτουργεί στο φλερτ μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ σύντομα να κάνει τη δίκη του οικογένεια.

Πώς λειτουργείς στο φλερτ; «Ανάλογα με τη στιγμή. Αν με ενδιαφέρει κάποια κοπέλα, δεν έχω κολλήματα όπου και αν είμαι και δεν με νοιάζει αν είμαι επώνυμος, άσε που επώνυμο έχουν όλοι οι άνθρωποι Αλλά γενικά είμαι δύσκολος. Είμαι σε μια φάση στη ζωή μου που έχω
δοθεί πολύ στη δουλειά μου ή, μάλλον, δεν έχει τύχει κάτι δυνατό, δεν μου έχει έρθει η κεραμίδα, γιατί τότε δεν μπορείς να ξεφύγεις. Μου λένε συχνά “δεν σε έχουμε δει ποτέ με κοπέλα”. Καταρχήν, δεν θέλω να αφορά τον κόσμο πού πάω και τι κάνω, θέλω να με ξέρουν για τη δουλειά μου. Από την άλλη, δεν κρύβομαι, αλλά δεν έχει γίνει κάτι στη ζωή μου που να είναι “ουάου” και να φωνάζει από παντού. Έχω σχέσεις πιο μικρής διάρκειας που δεν αφορούν κανέναν».

Θεωρείς ότι είσαι μετροσέξουαλ; «Όχι, δεν είμαι άνθρωπος που βάζω κρέμες, που προσέχω και που θα πάω σε spa. Ένα κούρεμα και αυτό αργεί, ενώ και το ξύρισμα το απεχθάνομαι. Δεν μου αρέσει και δεν μου πάει να είμαι ξυρισμένος, με δείχνει πολύ μικρό και έτσι το αφήνω για να με μεγαλώνει».

Έχεις σκεφτεί τον εαυτό σου παντρεμένο, με παιδιά; «Με έχω σκεφτεί παντρεμένο και σύντομα μάλιστα, δεν θα φτάσω τα 50. Και με πολλά παιδιά. Όπως οι γονείς μου μου πρόσφεραν τα πάντα, έτσι κι εγώ θέλω να κάνω το ίδιο. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να έχω αρκετά χρήματα και να τους προσφέρω ό,τι μου έδωσαν και εμένα οι γονείς μου. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη».

InStyle
Keywords
Τυχαία Θέματα