Νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Στα νοτιοδυτικά της χώρας τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 8 με 9 μποφόρ.

Αναλυτικότερα: Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες
διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ενώ στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Επίσης θα εκδηλωθούν παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα στα νότια θα είναι κατά τόπους έντονα και κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, στα νότια σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στα νότια θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα