Και ο Παπακωνσταντίνου στο Σύνταγμα


Οι αγανακτισμένοι της ροκ σκηνής σε συναυλία στο Σύνταγμα θα επιχειρήσουν ακόμα μία φορά να… βουλιάξει η πλατεία. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Πουλικάκος και ο Νίκος Καλογερόπουλος θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τους χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν καθημερινά στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης κατά του μνημονίου
και των μέτρων λιτότητας. Προ ημερών ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατέβηκε στο...

Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθεί κι εκείνος μαζί με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Ελένη Ράντου, και την κορούλα τους. Η παρουσία τους δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Τα παιδιά της πλατείας προσέγγισαν τον Βασίλη προκειμένου να διαδώσει με τη φωνή και τα τραγούδια του το μήνυμά τους. Πρότειναν λοιπόν, στον τραγουδιστή να οργανώσει συναυλία στο Σύνταγμα βάζοντας στο «παιχνίδι» και άλλους συνοδοιπόρους του της ροκ σκηνής. Και ο «βασιλιάς της ελληνικής ροκ σκηνής» δεν μπορούσε φυσικά να τους αρνηθεί.

Ο πρωταγωνιστής Νίκος Καλογερόπουλος, που δηλώνει το παρών καθημερινά στο Σύνταγμα, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της «Εspresso»: «Τα παιδιά ζήτησαν να γίνει μια συναυλία. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά αυτές οι δράσεις δεν προγραμματίζονται. Πάντως η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες».

Εξάλλου, σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των πολιτών στο Σύνταγμα δήλωσε: «Επρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό αυτό. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Πιστεύω ότι κάτι θα βγει από αυτό. Το θετικό όμως από όλα είναι ότι οι πολίτες που συμμετέχουν κατεβαίνουν χωρίς κομματικές σημαίες.

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα