Η Νανά Μούσχουρη «ενάντια» στον Ρόμπιν Ουίλιαμς για την Ελλάδα!

Τελικά αυτός το τόπος είναι καταδικασμένος να ζει στη μετριότητα των κατοίκων του και δυστυχώς επιβεβαιώνονται όσοι λένε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι Έλληνες. Ζούμε μέσα στη μιζέρια και συνήθως θεοποιούμε ό,τι ξένο, παραγνωρίζοντας όμως το μεγαλείο που οι ίδιοι οι ξένοι αναγνωρίζουν σ’αυτόν εδώ το λαό.

Πριν λίγες ημέρες, γίναμε όλοι μάρτυρες μιας εντυπωσιακής αναγνώρισης της Ελλάδας
από το γνωστό ηθοποιό Ρόμπιν Ουίλιαμς, παρόλα αυτά έμελλε να γνωρίσουμε και την αντίθετη όψη του νομίσματος από μια Ελληνίδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη φρόντισε με χθεσινές δηλώσεις της να απαξιώσει εντελώς τη σημερινή Ελλάδα και τον ίδιο τον ελληνικό λαό, φροντίζοντας να τον «στολίσει» με δεκάδες αρνητικά σχόλια και παθογένειες. Έφθασε μάλιστα και στο σημείο να ταυτιστεί δημόσια με την Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας επιπλέον πως «η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, απ’ ό,τι έχει η Ευρώπη εκείνη»!

Μάλλον η κα. Μούσχουρη έχει ξεχάσει πως επί πολλά χρόνια ως «Ελληνίδα» έκανε καριέρα και πως αυτός ο τόπος συνήθως γεννά περήφανους ανθρώπους που δε σκύβουν το κεφάλι στην πρώτη δυσκολία, λέγοντας πράγματα μόνο και μόνο για να είμαστε αρεστοί στο νέο μας «κοινό»…
Keywords
Τυχαία Θέματα