"Μπορούμε και χωρίς τους μπαχαλάκηδες"

Φωτο: Λευκός Πύργος, μεσάνυχτα Τετάρτης

Αυτό ήταν το συμπέρασμα των χθεσινών ειρηνικών συγκεντρώσεων, αφού έλλειψαν ευτυχώς, οι ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες, οι ακροδεξιοί τσαμπουκάδες και κυρίως η αστυνομία, που ...
έχει πάντα τον τρόπο, σε συνεργασία με τους ακροαριστερούς, να διαλύει κάθε ειρηνικό κίνημα.
Δεν υπήρξε ίχνος κομματικής ή ακραίας προβοκάτσιας και άσχετα με τις προθέσεις κάποιων διοργανωτών, κατέβηκε απλά "ο κόσμος".
Φυσικά, δεν έλλειψαν κάποιες προσπάθειες των χρήσιμων ηλιθίων τους συστήματος, να καρπωθούν
μέρος της "δόξας", αλλά ο κόσμος τους έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Τους βαρέθηκε αυτούς τους τρόπες των ΜΚΟ, της ΧΨ "Αλληλεγγύης", της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ, της εξέγερσης και τους λοιπούς βολεψάκηδες που θέλουν να ξε..ταβλώσουν.
Οι κινητοποιήσεις ανήκουν στον κανονικό έλληνα οικογενειάρχη, που βλέπει ότι δυσκολεύεται να ταϊσει την οικογένειά του, στον φυσιολογικό νέο, που δεν κυριαρχείται από μίσος για εικονικούς εχθρούς, αλλά από αγωνία για το μέλλον του.

Η κυβέρνηση δεν ταράχθηκε ιδιάιτερα, καθώς αυτοί που καθόταν την ίδια ώρα στις καφετέριες ήταν περισσότεροι, αλλά τουλάχιστον ήταν μια αρχή, για να αποκτήσουμε -και οι νορμάλ άνθρωποι- μια συλλογικότητα που μέχρι τώρα ήταν μονοπώλιο των κωλόπαιδων με τις κουκούλες και τα σπρέι.

Φυσικά, τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το κράτος, με τους παρακρατικούς μηχανισμούς του.
Αν κάποια στιγμή το κύμα διαμαρτυρίας γίνει απειλητικό για τις περιουσίες των "επώνυμων κλεφτών" και των λαμογιών, που μόνο παίρνουν και ποτέ δεν δίνουν, θα "σφυρίξει κλέφτικα" η αστυνομία, θα καλέσει τα φιλαράκια της, τους ακροαριστερούς χαφιέδες με τις κουκούλες, θα αρχίσουν οι μεταξύ τους οδομαχίες και θα ακολουθήσει ξανά η απαγοήτευση των κανονικών ανθρώπων.

Οπότε χρέος των κανονικών ανθρώπων είναι να δέρνουν ανελέητα τους προβοκάτορες σκατόψυχους πιτσιρικάδες με τις κουκούλες και τα δολοφονικά ένστικτα, πριν προλάβουν να οργανωθούν με το παρεάκι τους, τους "μπάτσους", για να διαλύσουν ένα μαζικό κίνημα κανονικών ανθρώπων.

taxalia.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα