Αρχίζει το ξεπούλημα στην ΑΕΚ;



Την ώρα που λέγεται ότι ο υποψήφιος επενδυτής στην ΑΕΚ έρχεται για να σώσει την ομάδα βάζοντας 10 εκ. ευρώ, στην Αγγλία το έγκυρο "skysports" γράφει ότι η Έβερτον παίρνει τον Μανωλά!

Μπορεί σήμερα να διαβάζουμε στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ ότι ο ...σωτήρας της ΑΕΚ έρχεται με την πρόθεση να βάλει 10 εκ. ευρώ, αλλά στην Αγγλία γράφουν ότι η Έβερτον ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά!

Συγκεκριμένα, το συνήθως έγκυρο
"skysports" αναφέρει ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες ψάχνει ενίσχυση στην άμυνα από τη στιγμή που μοιάζει απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Σιλβέν Ντιστέν.
Έτσι, έχει ως πρώτο το στόχο τον Κώστα Μανωλά της ΑΕΚ, ενώ τονίζεται ότι η κίνηση αυτή δεν προκαλεί εντύπωση, αφού πριν έναν χρόνο είχε αποκτηθεί ακόμη ένας Έλληνας, ο Απόστολος Βέλλιος από τον Ηρακλή.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι για τον Μανωλά ενδιαφέρονται κι άλλες αγγλικές ομάδες (Μπλάκμπερν, Νιούκαστλ, Γουίγκαν και Γούεστ Χαμ).
Τι να πιστέψουμε εμείς, λοιπόν, τώρα; Ότι έρχεται επενδυτής που θα σώσει την ΑΕΚ ή ότι αρχίζει το ξεπούλημα για να γλιτώσει η ομάδα από κανένα συμβόλαιο; Υπομονή. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε...

sportdog.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα