Αποσυμφορίστε τη προσωρινή μνήμη του iPhone

ΔΕΙΤΕ: Με τρία πανεύκολα βήματαΓια όσους δεν γνωρίζουν, τα τελευταία μοντέλα iPhone, iPod, iPad έχουν τη δυνατότητα της πολυδιεργασίας (multitasking), να μπορείτε δηλαδή να τρέχετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Εδώ μερικές φορές παρουσιάζονται κάποια μικροπροβλήματα, γιατί όταν πατάτε το κουμπί της αρχικής οθόνης, δεν κλείνετε πρακτικά την εφαρμογή, αλλά αυτή συνεχίζει να
τρέχει στο παρασκήνιο ακόμα και αν είχε κολλήσει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Δεν συνίσταται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, δεσμεύετε μόνο τμήματα της μνήμης, και ίσως εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις να είναι αργές. Βέβαια το ίδιο το λειτουργικό διαχειρίζεται το καταμερισμό μνήμης και όταν χρειαστεί τις κλείνει μόνο του, υπάρχει όμως τρόπος να το κάνετε και εσείς οι ίδιοι.

Βήμα 1

Πατάμε το κουμπί της αρχικής οθόνης 2 φορές γρήγορα. Αυτό θα φανερώσει τη μπάρα πολυδιεργασίας με όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και με τη σειρά που τις κλείσατε, ελαχιστοποιήσατε βασικά τελευταία. Επίσης, εάν επιλέξετε κάποια θα φορτώσει κατευθείαν ακριβώς όπως την είχατε αφήσει.
Βήμα 2

Πατήμε παρατεταμένα πάνω σε ένα από τα εικονίδια εφαρμογών της μπάρας αυτής. Αυτά σε λίγα δευτερόλεπτα θα αρχίσουν να τρεμοπαίζουν, όπως ακριβώς κάνουμε για να αναταξινομήσουμε τα εικονίδια στο κανονικό περιβάλλον. Επίσης θα εμφανιστεί και το σύμβολο του μείον πάνω αριστερά της κάθε εφαρμογής.
Βήμα 3

Πατώντας το μείον πάνω από οποιαδήποτε εφαρμογή της επιλογής μας, που θεωρούμε περιττή, την τερματίζετε. Μην ανησυχείτε δεν σβήνεται η εφαρμογή όπως θα γινόταν στο κανονικό περιβάλλον. Μόλις τελειώσουμε πατάμε το κουμπί της αρχικής οθόνης για να γυρίσουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα