Αποκλείει νέα μέτρα ο Γ. Πεταλωτής

«Η χώρα βρίσκεται σε ένα δύσκολο, αλλά αποδοτικό δρόμο για την έξοδο από την κρίση και τη μετάβαση σε ένα διαφορετικό κράτος, με αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτείας και πολιτών, αλλά και προς ένα νέο παραγωγικό μοντέλο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Σημείωσε δε, ότι δεν υπάρχει θέμα νέων μέτρων, τονίζοντας ότι «δεν μιλάμε για οριζόντιες περικοπές μισθών, δεν μιλάμε για οριζόντιες αποφάσεις που θα πλήξουν το εισόδημα των πολιτών, αντίθετα, κάνουμε αυτά που έπρεπε να γίνουν εδώ και δεκαετίες και είναι πράγματα που είναι και στους προγραμματικούς
μας στόχους».

Επιπλέον, ο κ. Πεταλωτής επισήμανε ότι, ακόμα και σε αυτό το "δαιμονοποιημένο" μνημόνιο, υπάρχει μια δρομολογημένη και κοστολογημένη πορεία, ότι η ύφεση είναι αυτή που αναμενόταν και πως, παρόλα αυτά, με την τήρηση των στόχων στο β' εξάμηνο του 2011 θα αρχίσουμε να έχουμε μια θετική πορεία ως χώρα, που σημαίνει ότι μέσα στο 2012 θα μπορούμε να μιλάμε για ανάκαμψη, μείωση ανεργίας, αύξηση θέσεων εργασίας, που συνδέονται με την ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Ο κ. Πεταλωτής σημείωσε ακόμη ότι δεν υπάρχει θέμα νέων μέτρων και ότι, παρόλο που «μπορεί να κατηγορούμαστε ότι το διαψεύδουμε και ότι μετά φέρνουμε νέα μέτρα», δεν είναι έτσι, «διότι αποδεικνύεται ότι, κάθε φορά που ακούμε για νέα μέτρα, δεν τα βλέπουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα