To νέο Wii είναι το WiiU


ΔΕΙΤΕ: Η επίσημη παρουσίασή του από τη NintendoΗ εταιρεία Nintendo παρουσίασε το διάδοχο της άκρως επιτυχημένης κονσόλας της Wii, την οποία και ονόμασε WiiU στην ετήσια έκθεση ηλεκτρονικών Ε3 στο Λος Άντζελες.

Η πολυαναμενόμενη αυτή κονσόλα πέραν του ότι θα υποστηρίζει παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών στα γραφικά, όμως θα φέρει μία αρκετά μεγάλη διαφορά από τον
«πρόγονο» του. Τα τηλεχειριστήρια αν και θα παραμείνουν με τον αισθητήρα κίνησης, θα διαθέτουν όμως και οθόνη αφής 6,2 ιντσών.Αυτή θα λειτουργεί σαν μία δεύτερη οθόνη από την οποία θα μπορείς κανονικά να παίζεις, δίχως την αναγκαία σύνδεση με κάποια τηλεόραση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του χειριστηρίου / οθόνης είναι ότι θα σου παρέχει επιπλέον πληροφορίες όταν θα το χρησιμοποιείς κάνοντας χρήση τηλεόρασης, ενώ θα μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις μέσω διαδικτύου.

Θα πρέπει να μη γίνει η παρανόηση ότι πρόκειται για μία αυτόνομη φορητή συσκευή, αλλά θα απαιτεί να βρίσκεστε σε ασύρματο δίκτυο συνδεδεμένοι ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τη κεντρική κονσόλα WiiU όπου θα είναι φορτωμένα τα παιχνίδια και οι διάφορες εφαρμογές.

Το λευκό αυτό τηλεχειριστήριο θα μπορεί να αναμεταδίδει και βίντεο, ενώ κατά τα’ άλλα θυμίζει σε πολλά ένα κλασσικό χειριστήριο, με το κατευθυντήριο μοχλό, δύο αναλογικούς μοχλούς, ηχεία, δύο επιπλέον shoulder κουμπιά και μία μπροστινή κάμερα.

Η κονσόλα τώρα θα χρησιμοποιεί οπτικούς δίσκους high definition, έξοδο 1080p HDMI και εσωτερική μνήμη την οποία θα μπορούμε να επεκτείνουμε με κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσω USB.

Πληροφορίες σχετικά με τιμή που θα διατίθεται δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο η ημερομηνία διάθεσης υπολογίζεται σε λιγότερο από 10 μήνες.




Keywords
Τυχαία Θέματα