O Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τσέτο

Σε δηλώσεις τους παραδέχτηκε ότι θα φύγει σίγουρα από την ΤουλούζΣτο «κόλπο» της απόκτησης του Μάουρο Τσέτο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα. Το τελευταίο διάστημα, ο παίκτης απασχολεί έντονα και το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι «αρέσει» και στις Λιόν, Μαρσέιγ, Λιλ και Παρί Σεν
Ζερμέν.

Ο 29χρονος στόπερ, ο οποίος κατάγεται από την Αργεντινή αλλά διαθέτει ιταλικό διαβατήριο (δεν πιάνει θέση ξένου), το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τουλούζ. Η περίπτωσή του φαίνεται ότι δελεάζει πολλούς συλλόγους, γιατί εκτός από τους «αιώνιους», τις τελευταίες ημέρες αναφέρεται και στα ρεπορτάζ των Λιόν, Λιλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ, με την τελευταία να έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του ο Τσέτο, αφού παραδέχτηκε ότι θα φύγει σίγουρα από την Τουλούζ, στη συνέχεια, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τόνισε ότι: «Θέλω να ανακαλύψω κάτι διαφορετικό, ένα άλλο πρωτάθλημα αν και μου αρέσει πολύ η Γαλλία. Εξαρτάται από τις προτάσεις και τις ευκαιρίες που θα έχω, αλλά και τα δεδομένα των ομάδων που με θέλουν. Για παράδειγμα αν θα αγωνίζονται στην Ευρώπη, στο Champions League. Όλα αυτά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου».

Πάντως, επειδή τις τελευταίες ώρες το όνομά του «παίζει» πολύ δυνατά για τη Μαρσέιγ, είπε: «Δεν ξέρω αν είμαι ο τύπος του παίκτη που αναζητούν οι άνθρωποι της Μαρσέιγ. Σίγουρα είναι μια ομάδα στην οποία κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει».

Οι προτεραιότητες
Οι «ερυθρόλευκοι», παρά το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα, εμπλέκονται σε καθημερινή βάση σε μεταγραφικά σενάρια. Όπως είναι κατανοητό, όμως, στη δεδομένη στιγμή, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, κι αυτό από τη στιγμή που το θέμα Βαλβέρδε παραμένει ανοιχτό.

Στον Πειραιά περιμένουν την οριστική απόφαση του Βάσκου και μετά θα θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν. Προέχουν, βέβαια, οι εσωτερικές υποθέσεις του συλλόγου και το τι θα γίνει με τους παίκτες που δεν έχουν ανανεώσει ή βρίσκονται προ των πυλών.
Keywords
Τυχαία Θέματα