Michael Jackson: Τι κάνουν σήμερα τα παιδιά του;

Πέρασαν δύο χρόνια και δύο μήνες από το θάνατο του «Jacko». Tα παιδιά μεγάλωσαν, πάνε σχολείο, δίνουν συνεντεύξεις, κάνουν δωρεές σε ιδρύματα. Ρωτάνε συνέχεια για τον πατέρα τους, θέλουν να ακούν ιστορίες γι' αυτόν, έχουν φωτογραφίες τους στα δωμάτιά τους -κι όλος ο πλανήτης τα χαζεύει στο youtube. Όχι, δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί στην οικογένεια Jackson. Ποτέ δεν ήταν.
Ο 14χρονος σήμερα Prince Michael Joseph Jackson,
ο γιος του Μichael Jackson και της πρώην νοσοκόμας του Debbie Rowe, η Paris, που τον περασμένο Απρίλιο έγινε 13, και ο 9χρονος Prince Michael II ή Βlanket (το τρίτο παιδί του Jackson από μια άλλη, άγνωστη μέχρι σήμερα, παρένθετη μητέρα) ήταν εξαρχής τα «δώρα», τα «παιχνίδια» του Michael. Μεγάλωσαν σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο, αποστειρωμένο περιβάλλον, με στρατιές νταντάδων και νοσοκόμων, που τα τάιζαν, τους διάβαζαν, τους τραγουδούσαν, φρόντιζαν να μην εκτίθενται στο κρύο, τη ζέστη ή την υπερβολική υγρασία. Για χρόνια, τους απαγορευόταν να κοιτάζονται σε καθρέφτες, δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς σωματοφύλακες και –σχεδόν ποτέ– ακάλυπτα, χωρίς...βέλο ή μάσκα.
Από τις 25 Ιουνίου του 2009 και μετά, όλα αυτά άλλαξαν. Τα παιδιά μετακόμισαν στο Hayvenhurst, το «πατρικό» της οικογένειας στο Encino, όπου μένουν μαζί με τη γιαγιά τους Katherine (σ.σ. τυπικά και σύμφωνα με την επιθυμία του πατέρα τους, είναι η κηδεμόνας τους, τουλάχιστον μέχρι να αποβιώσει, αν και η μητέρα τους, Debbie Rowe, διατηρεί το δικαίωμα να τα επισκέπτεται). Εκεί μεγαλώνουν μαζί με τους θείους, τις θείες και τα 23 ξαδέλφια τους. Παίζουν στον κήπο, κάνουν κάμπινγκ, μαθήματα καράτε, υποκριτικής, πάνε σινεμά (πέρσι είδαν και το This Is it), πάνε εκκλησία τις Κυριακές. Και το σημαντικότερο: δείχνουν στον κόσμο το πρόσωπό τους.
Η δημοσιότητα είναι μέρος της καινούργιας τους «κανονικότητας». Μετά το θάνατο του Michael Jackson, η οικογένεια έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση δύο φορές: μία στο Good Morning Αmerica κι άλλη μία φορά πέρσι το Νοέμβριο στο show της Oprah. Τα παιδιά μίλησαν γλυκά για τον Michael, είπαν πως τον θυμούνται, πως τους λείπει πολύ, πως όλα τα δικά του πράγματα τους λείπουν. Ο Prince θυμήθηκε τις βόλτες τους, ξημερώματα στην παραλία του Mπαχρέιν, πίνοντας Coca-Cola και τρώγοντας Snickers. Η Paris νοσταλγεί πολύ τις επισκέψεις τους στα μουσεία. «Πιστεύω» είπε «ότι κανείς δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει πόσο καλός πατέρας ήταν. Ας πούμε, ήταν καταπληκτικός μάγειρας. Έφτιαχνε υπέροχα πρωινά και το καλύτερο french toast του κόσμου!». Και οι δύο, όταν ρωτήθηκαν, απάντησαν πως θέλουν κάποτε να μπουν στη show business. Ο Prince ενδιαφέρεται για τη σκηνοθεσία και την παραγωγή και η Paris, που έχει ταλέντο στο πιάνο, θα ήθελε ίσως να γίνει ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα