5 Tips για να σταματήσετε να βαριέστε στο κρεβάτι

5 Τips για να σταματήσετε να βαριέστε στο "κρεβάτι" !
Χρησιμοποιείτε το κρεβάτι σας μόνο για ύπνο.Η ψυχολογία σας είναι βαριά και ο σύντροφός σας μοιάζει και αυτός εξαντλημένος από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το σεξ για εσάς υπάρχει μόνο αν το επιτρέπει το πρόγραμμά σας δηλαδή κάθε Πάσχα και Λαμπρή; Σαν ζευγάρι πλέων η επικοινωνία σας είναι τυπική; Είναι για εσάς το τέλος της σχέσης; Φυσικά και όχι! Η Staxtopouta που έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις με τον πρίγκιπα έχει να σας δώσει μερικά βασικά tips για να ξυπνήσετε και πάλι το πάθος σας και να πάρει φωτιά το κρεβάτι.... (συνέχεια..)

5 Τips για να σταματήσετε να βαριέστε στο "κρεβάτι" !
Χρησιμοποιείτε το κρεβάτι σας μόνο για ύπνο.Η ψυχολογία σας είναι βαριά και ο σύντροφός σας μοιάζει και αυτός εξαντλημένος από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το σεξ για εσάς υπάρχει μόνο αν το επιτρέπει το πρόγραμμά σας δηλαδή κάθε Πάσχα και Λαμπρή; Σαν ζευγάρι πλέων η επικοινωνία σας είναι τυπική; Είναι για εσάς το τέλος της σχέσης; Φυσικά και όχι! Η Staxtopouta που έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις με τον πρίγκιπα έχει να σας δώσει μερικά βασικά tips για να ξυπνήσετε και πάλι το πάθος σας και να πάρει φωτιά το κρεβάτι....
1. Φροντίστε τον εαυτό σας: Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και αν το έχετε κάνει ήρθε η στιγμή να τον φροντίσετε. Η αλλαγή στην εμφάνισή σας θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα θα σας κάνει να αισθανθείτε έτοιμη να ξανά δεκδικίσετε το φλερτ από τον σύντροφό σας. Γυμναστείτε και γενικότερα μπείτε στο τριπάκι της ανανέωσης. Αγοράστε καινούρια εσώρουχα, αλλάξτε μαλλιά και φροντίστε τη διατροφή σας. Ο καλός σας θα σας δει σίγουρα με άλλο μάτι. Ένα ταξιδάκι μαζί του θα σας κάνει σίγουρα καλό.Η ανανέωση και οι καινούριες παραστάσεις καμιά φορά είναι πιο δυνατά και από τον μεγαλύτερο έρωτα.
2. Βγείτε με διαφορετικές παρέες: Μπορεί να περνάτε πολύ ωραία μαζί γιατί είστε αδελφές ψυχές, αλλά το γεγονός ότι έχετε δύο μήνες να κάνετε σεξ μάλλον λέει πολλά. Χωρίς να θέλουμε να σας αγχώσουμε, θα πρέπει να κάνετε κάτι και μάλιστα άμεσα. Προτιμήστε λοιπόν να κρατήσετε τις αποστάσεις σας για λίγο καιρό. Δεν εννοούμε φυσικά να χωρίσετε, αλλά μπορείτε, αν βλεπόσασταν κάθε μέρα να συναντιέστε τρεις φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες να ασχολείστε με κάτι που σας αρέσει ή να βγαίνετε με τους φίλους σας. Αφενός και θα ανανεωθείτε, και θα λείψει ο ένας στον άλλο και θα έχετε πράγματα να συζητήσετε όταν συναντιέστε. Προτιμάτε δηλαδή να βρίσκεστε κάθε μέρα και να βαριέστε ή να περνάτε λιγότερο αλλά πιο ποιοτικό χρόνο μαζί; Αν πάλι μένετε μαζί κανονίστε να βγαίνετε μόνες σας με φίλους και αν ο σύντροφός σας δεν το κάνει ήδη παροτρύνετε τον να το κάνει για να πλεύσει ένας αέρας ανεξαρτησίας στην σχέση σας.
3. Δείτε μαζί πικάντικες ταινίες: Μπορεί οι εν λόγω παραγωγές να έχουν πολύ μεγαλύτερη απήχηση στο αντρικό φύλο, αλλά πιστέψτε μας, δεν είναι κατακριτέο, ούτε μία γυναίκα να τις παρακολουθεί! Βάλτε λοιπόν να δείτε μαζί μία ταινία, χαλαρώστε στον καναπέ και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφενός θα διδαχθείτε πολλά κι αφετέρου η λίμπιντό σας θα πάρει τα πάνω της.
4. Πείτε ένα ποτηράκι παρά πάνω. Θυμάστε την πρώτη φορά που κοιμηθήκατε μαζί που είχατε βγει και γυρίσατε σπίτι ολίγον ζαλισμένοι ολίγον μες στο κέφι. Το αλκοόλ πάντα σε νορμάλ ποσότητα ρίχνει τις άμυνες και σας αφήνουν να κάνετε όσα τα ταμπού σας δεν θα σας άφηναν ούτε να σκεφτείτε. Και στην φάση που είστε κάτι "τρελιάρικο" θα κάνει καλό στην σχέση σας. Πάρτε λοιπόν το ρίσκο και πιείτε ένα ποτηράκι παραπάνω τώρα που γυρίζει!
5. Φλερτάρετε και με άλλους: Ακόμα και ο πιο ερωτευμένος άνθρωπος, το φλερτ δεν το κόβει ποτέ. Και όταν μιλάμε για φλερτ εννοούμε πολύ απλά την λίγο πιο παιχνιδιάρικη συζήτηση με ένα φίλο ή συνάδελφο. Το φλερτ μας κάνει να αισθανόμαστε πιο επιθυμητοί κάτι που αυτομάτως μας δίνει αυτοπεποίθηση. Οι σύντροφοί σας πιάνουν πως είστε ποθητή και τότε θα σας πολιορκήσουν για να σας κατακτήσουν από την αρχή!
Keywords
Τυχαία Θέματα