Η Sylvie Guillem (Συλβί Γκιλιέμ) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι δύο όψεις της Συλβί Γκιλιέμ. Τα δύο πρόσωπα ενός ζωντανού θρύλου, το σύγχρονο της Συλβί και το κλασικό της Γκιλιέμ. Η κορυφαία σύγχρονη χορεύτρια επιστρέφει στην Ελλάδα και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για λίγες παραστάσεις.

Η μεγαλύτερη εν ζωή χορεύτρια του κόσμου, φοράει ξανά τις πουέντ της, στο μεγαλύτερο come back που έγινε ποτέ στην ιστορία του κλασικού μπαλέτου. Μια πολυαναμενόμενη επιστροφή που δικαίως αναμένεται να προκαλέσει, όχι μόνον το τεράστιο ενδιαφέρον του Τύπου και του

κοινού, αλλά και να αποτελέσει «είδηση» διεθνώς.

Η Μεγάλη Ντίβα προσφέροντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ιστορικές στιγμές, υπόσχεται να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη, βιωματική σκηνική εμπειρία, σε μια συγκλονιστική συνεύρεση του Μέλλοντος με την Ιστορία.

Είτε απολαμβάνοντας την απαράμιλλη δεξιοτεχνία της στο κλασικό «Μαργαρίτα και Αρμάνδος» με τα εκπληκτικά Μπαλέτα του Τόκυο, είτε την εκρηκτική της ερμηνεία στο μοντέρνο και αριστουργηματικό «Sacred Monsters» με τον περίφημο Άκραμ Καν.

19 έως 30 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μέρες εορτών όπως δεν τις έχουμε ξαναζήσει, παραστάσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας, Χριστούγεννα με τη Συλβί!

Keywords
Τυχαία Θέματα