Αυγά μάτια της Γωγώς Φάκου στο Τσάι στη Σαχάρα

Το Τσάι στη Σαχάρα παρουσιάζει, από το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, τη νέα μουσική κωμωδία της Γωγώς Φάκου «Αυγά μάτια».

Ένας καταχρεωμένος ιδιοκτήτης καφέ, βρίσκει μόνη λύση να βγάλει λεφτά ,το να βάλει βίζιτα στο μαγαζί του και βάζει αγγελία με υπονοούμενο για να βρει υπάλληλο.

Την αγγελία διαβάζει η Νατάσσα , που ψάχνει απελπισμένα

δουλειά. Η Νατάσσα , είναι αποτυχημένη ηθοποιός, που όνειρό της είναι να γίνει η Σαπουντζάκη της Ρωσίας.

Ο μοναδικός πελάτης που πάει στο μαγαζί, είναι ένας τυφλός , ο οποίος δεν κρατιέται!!!

Και ξαφνικά, εμφανίζεται η μάνα του καφετζή, που δεν ξέρει τίποτα για τις δουλειές του γιου της και η οποία έχει πάθος με τα βιβλία μυστηρίου.

Μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που λαμβάνουν χώρα στο καφέ, έχει και η μάνα ένα καλά κρυμμένο μυστικό…

Ταυτότητα της παράστασης

Συγγραφέας Γωγώ Φάκου

Σκηνοθεσία – μουσική επένδυση Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Παίζουν Νότα Παρούση, Γιώργος Κοντογιάννης, Γωγώ Φάκου, Χρήστος Φωτιάδης

Διάρκεια παράστασης 70 λεπτά

Βιογραφικό σημείωμα συγγραφέα

Ξεκίνησε από την δημοσιογραφία ,στον ΑΝΤ1 όπου ως σπουδάστρια συμμετείχε σε εκπομπές του καναλιού ( ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ,του Γιώργου Παπαδάκη και ΚΕΝΤΡΙ της Νατάσσας Ράγιου)..Αργότερα παρουσίαζε δική της εκπομπή στο HIGH CHANNEL ..Γρήγορα ανακάλυψε το ραδιόφωνο και την άμεση επαφή που σου δίνει, με τον κόσμο. Έτσι η μία εκπομπή διαδεχόταν την άλλη, FREEBASERADIO, SOK ΡΑΔΙΟ, όπου ήταν και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, TERRANOVARADIO, και FM 107,7 STAR ATHENS, όπου βρίσκεται ακόμα. Στο θέατρο μπήκε τυχαία το 2011 και το λάτρεψε .Η πρώτη της δουλειά ήταν στον Ευτυχισμένο Πρίγκιπα του Όσκαρ Ουάιλντ, ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε υποκριτική στην σχολή TABULA RASA . Ακολούθησαν πολλές θεατρικές παραστάσεις ..(.αναμεσά τους Το τζιτζίκι κ η Παρέα του , Ο καλύτερός μου φίλος του Γιάννη Καλαμίτση ( παιδικές), Ο λαός δεν κάνει χάρες ..( επιθεώρηση) , Ένα καρφί στον τοίχο , οι Ρουφιάνες, Bang-bang κ.α)και συμμετοχές σε τηλεοπτικά σήριαλ καθώς και δυο ταινίες μικρού μήκους ( Ανείπωτο Μυστικό κ Ανώνυμο Αδιέξοδο). Το θεατρικό έργο " Αυγά μάτια", είναι το πρώτο που έγραψε και η ιδέα γεννήθηκε από μία ατάκα που άκουσε πολλές φορές εκείνη τη μέρα….

Keywords
Τυχαία Θέματα